Başak Kasım 2018 aylık burç yorumu aşk-para-iş falınız

Başak aylık burç yorumu Kasım 2018 aşk ve para falı elmaelma.com'da. Kasım 2018 Başak aylık burç yorumunda Merkür gerilemesi etkileri ve uyarı da var.

Başak Kasım 2018 aylık burç yorumları aşk para iş falı elmaelma.com'da. Başak aylık yorumlarına göre Kasım 2018'de Başak burcunu aşk hayatında hareketli günler bekliyor. Çünkü Jüpiter Başak burcunun 4. evinde ve bu romantizm ve duygusallık demek. Ancak bekar Başaklar için aynı şeyi söyleyemeyeceğiniz. Kasım 2018 Başak aşk falına göre bekar Başaklar için bu ay yine aşk yok. Başak Kasım 2018 para falında da işler bir iyi bir kötü gidecek. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız şeyler başarılı olsada parasal dönüşleri biraz sekteye uğrayabilir. Kasım'da Başakları beklenmedik masraflar ve ani para kayıpları da bekliyor. 17 Kasım'daki Merkür retrosu da Başak burcunu parasal alanda etkisi altına alacak. İşte Kasım 2018 Aslan burcu aylık yorumu aşk, iş, para, sağlık falı detayları...

BAŞAK KASIM 2018 AŞK FALI

8 Kasım 2018'de Jüpiter Başak'ın 4. evine girecek. Bu giriş aile, ev, duygusal temeller demek. Bu hareketle ruh haliniz hafifleyecek anlamına geliyor ve sevdiklerinizle birlikte yaşamınızı yeniden düzene koyup, yaralarınızı tamir edebilirsiniz, çözümler üretebilirsiniz demek. 

Kasım 2018'in ikinci yarısı, ilk yarısına oranla daha karışık ve çatışmalarla dolu geçebilir. Bu dönemde yanlış anlaşılmalara imkan vermeyin. 13-20 Kasım arasında Başak burcunun hükümdarı olan Merkür, Neptün'le kare yapacak. Bu harekete 17 Kasım'daki Merkür gerilemesi de eklenecek. Önerimiz, partnerinizin sizinle aynı dilden konuştuğuna emin olun, iletişimi güçlü ve açık tutmanız yönünde. 

Yalnız başakların aşk falı Kasım 2018 için de yeni bir aşk öngörmüyor. Çünkü Başaklar uzun süredir çok şüpheci ve içe kapanıklar. Yeni bir aşk bekleyen Başaklar geçmişten gelen kötü deneyimlerini unutmalı. Bir süredir ilişkisi olan veya platonik aşk yaşayan Başaklar için ise 16 Kasım'daki Mars haraketi umut veriyor. Eğer kıskançlıklarınızı bir kenara bırakırsanız sevgili Başaklar aile kurma yeni bir düzene geçme konusunda şansınız var. Kasım ayının son günlerinde ise Başaklar daha muhafazakar bir tutum içine girecekler. 

BAŞAK KASIM 2018 İŞ VE PARA FALI 

16 Kasım'da Venüs parasal alanda biraz tutukluk yaşamanıza neden olacak. Üzerinde çok çalışsanız da uğraşsanız da çabalara karşın parasal dönüşler biraz sekteye uğrayacak. Öte yandan maaş ve ödemelerle ilgili yeni bir anlaşma dönemine giriyiorsunzu. Eski borçlarınızı almak için de şanslı bir dönemdesiniz. Başak Kasım 2018 para falında bir de uyarı var: Venüs-Uranüs muhalefeti parasal dalgalanmalar yaratabilir. Fonlarda kayıp, beklenmedik masraflar ve tutarsız harcamalar gündeme gelebilir. Gelir gider durumunuzu iyi analiz edin bu ay! Gerçek bütçeniz dahilinde kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanızı öneririz.

Profesyonel hayatınızda bazı şeyler Kasım ayının ikinci yarısında biraz belirsiz hale gelebilir. Bu durum çalışmalarınız konusunda umudunuzu kaybetmenize neden olabilir. 17 Kasım 2018'de, kariyerinizi ve sosyo-profesyonel statüsünü yöneten Merkür  retroya başlayacak. Bu kariyerinizde bu güne kadar kazandıklarınızı gözden geçirmeniz için çok önemli bir dönem. Emlak alanında çalışıyorsanız, ayın ikinci yarısında, imzaladığınız işlemler, müşteriler ve belgeler konusunda çok dikkatli olmanız gerekiyor.

BAŞAK KASIM 2018 SAĞLIK VE RUH FALI

Moraliniz çok daha iyi ve daha iyimser. Bu, her isteğinizi yerine getirmenize izin vermeyen, parayla ilgili sorunlarla ilgili anlık sorunların kolayca üstesinden gelmenize yardımcı olacak. Ancak, bir şeyleri organize etmek ve öncelikleri belirlemek söz konusu olduğunda kimse Başak'tan daha iyi değildir. Yani gerçekten neye ihtiyacınız olduğunuza, neyin öncelikli olduğuna karar vermeli ve oraya ulaşmak için ihtiyacınız olan adımları belirlemelisiniz. Bunun dışında, mide asidini artıran yiyeceklerden ve dinlenmeden çalışmaktan vazgeçmelisiniz.

Kasım 2018'de Başak için son bir uyarı: Sinirlilik size iyi gelmiyor. Sivri konuşmalar yapmamaya özen gösterin. Paranıza ve bütçenize hakim olun!

17 KASIM MERKÜR RETROSU BAŞAK BURCUNU NASIL ETKİLEYECEK?

Başak Kasım 2018 aylık burç yorumlarında parasal konularda aman dikkat uyarısı var. Özellikle Başak burçları 16 Kasım'a kadar parasal kararlarda lütfen çok dikkatli olun. 17 Kasım Merkür gerilemesi Başak etkileri ev, aile ve yuva alanlarında görülecek. Önceden konuşulmuş mevzular Merkür retrosuyla yeniden gündemde olacak.

MERKÜR GERİLEMESİ NEDİR?

Peki nedir bu Merkür retrosu, merkür gerilemesi olarak da anılan Merkür retrosunda neler yaşanır, neden astroloji için Merkür retrosu bu kadar önemli? Yeni başlayanlar için Merkür retrosunun detayları ve Merkür retrosu 2019'un burçlara etkilerine ilişkin detaylar elmaelma.com'da. Merkür retrosuyla ilgili öncelikle şunu söylememiz gerekiyor. Merkür iletişimle ilgili her şeyin hükümdarıdır. Merkür, günlük olarak, günlük hayatımızda karşılaştığımız önemsiz detayların yanı sıra, notlar, hatırlatmalar, telefonlar, rutin, otomobiller, yazılı mesajlar, e-postalar, teknoloji, ithalat, ihracat, cep telefonu gibi temel bilgileri de temel olarak aklımızda geçen her şeyi yönetir.

Merkür güneş sisteminin en küçük gezegeni ve aynı zamanda en hızlısıdır, çünkü güneşin yörüngesini sadece 88 günde tamamlar. Hızlı derken, sadece hızdan bahsetmiyoruz, aynı zamanda genel çevikliğinden bahsediyoruz. Roma mitolojisinde, Hermes, Merkür, Olympian tanrılarının en zekisi olarak anılırdı. Hermes onların habercisi ve tercümanıydı, dolayısıyla "Merkür, haberci" terimiydi.

Peki Merkül gerilemelerinden nelere dikkat etmek gerekir? Merkür retroları iletişim, ev aletleri arızaları, yanlış anlamlar,alınganlıklar,asılsız dedikoduların yoğun olduğu dönemler diyebiliriz. Elektronik eşyalarımız da bozulmalar olabilir. Bu cep telefonları, bilgisayar, tv'ler vb.. gibi eşyalarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

İş yaşamızda gelirsek iş değişikliği için uygun bir dönem saylmaz. Bu zamanlada yeni başlangıçlara, yeni projelere imza atmamak önemlidir. Fakat uzun zaman önce ayarladığınız bazı işleriniz hatta evlilik tarihleriniz Merkür gerileme zamanına denk geliyorsa tabi ki bu bir sorun değil. Bu zamanlarda sakınca yoktur. Konu ne olursa temelleri önceden atıldığı için işinize devam edebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için harika bir zaman diyebiliriz..

KASIM AYI TÜM BURÇ YORUMLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

2019 MERKÜR GERİLEMESİ (RETRO) TARİHLERİ VE BURÇLARA ETKİLERİ

Yorumlar