Basit makyaj teknikleri nasıl yapılır 3 adımla kusursuz görünüm!

Basit makyaj nasıl yapılır? Basit makyaj yapmanın püf noktaları nelerdir? Çok makyaj malzemesi kullanmadan basit makyaj yapmanın sırrını sizlerle paylaştık.

Basit makyaj teknikleri nasıl yapılır 3 adımla kusursuz görünüm!

Basit makyaj yapmanın teknikleri nelerdir? Basit makyaj nasıl yapılır? Basit makyaj yapmanın püf noktaları nelerdir? Basit makyaj için hangi malzemeler gereklidir? Basit makyaj tüyoları nelerdir? Günlük hayatta çok fazla makyaj malzemesi kullanmadan basit makyaj yapmanın tekniklerini elmaelma.com okurları için bir araya getirdik! Oldukça pratik olan bu tekniği sizde günlük hayatınızda pratik bir şekilde yapabilirsiniz! Ee hadi öyleyse makayajımıza başlayalım!

DUDAKLAR İÇİN İHTİYACINIZ OLAN...

Son zamanlarda oldukça popüler olan dudak kalemleri sizin için hem dudaklarınızı çerçevelemede hem de ruj olarak ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır. Ancak amacımız basit bir makyaj olduğu için dudaklarımızda basit ve risksiz renkleri tercih etmeye özen göstermemiz gerekiyor. O yüzden genellikle ten renginde nude tonlarında bir dudak kalemi tercih edebilirisiniz.

basit makyaj

ÇEKİCİ VE BASİT GÖZLER İÇİN...

Tüm gün boyunca gözlerde istiyoruz ancak aynı zamanda kalıcılık da bizim için oldukça önemli olacaktır. Bu noktada kullanacağımız ürünlerin az ve işlevleri büyük olması gerekiyor. Bunun için gözlerinizde göz bazı sürüp gözlerinizdeki damarlı, kahverengilikleri eşitleyebilir, daha sonra üzerine ten makyajımızda uygulayacağımız pudra ile üzerinden geçip kalıcılığını arttırıp ince bir eyeliner ve rimel uygulayarak göz makyajınızı çekici hale getirebilirsiniz.

TEN MAKYAJINIZ İÇİN...

Amacımız basit bir makyaj olduğu için ten makyajınızda tüm yüze fondöten uygulamak yerine ciltte kusurlu olan veya kapatmak istediğimiz lekelerin üzerinden geçip daha sonra üzerine pudra ile tüm yüzünüzü sabitledikten sonr elmacık kemiklerinizin geçiş kısmına bronzer uygulayarak bitirebilirisiniz. İşte hepsi bu kadar!

Yorumlar