Batık tüy neden olur nasıl çıkarılır doğal yöntemler nelerdir?

Genellikle ağda sonrası oluşan batıklar her kadının problemi, sizler için batıklardan kurtulabileceğiniz yöntemler hazırladık...

Batık tüy neden olur nasıl çıkarılır doğal yöntemler nelerdir?

Genellikle bacaklarda, ağda sonrası oluşan batık tüyler can sıkıcıdır, ucu kökünün içine geri girer ve çoğu zaman sivilceye döner. Sizi bu durumdan kurtaracak 3 farklı doğal yöntem hazırladık! Mutlaka denemenizi öneririz...

KARBONAT MASKESİ

2 yemek kaşığı yoğurt ve 1 yemek kaşığı karbonatı karıştırın. Hazırladığınız karışımı bacaklarınıza masaj yaparak uygulayın ve 15 dakika bekledikten sonra durulayın. Ardından yarım limonun suyunu bacaklarınıza sürün ve bekletmeden hemen yıkayın. Sonrasında da cilt tipinize uygun bir nemlendiriciyi bacaklarınıza sürerek cildinizi nemlendirin.

ASPİRİN MASKESİ

1,5 bardak kaynamış suyun içine 5 adet aspirin atın ve eriyene karıştırın. Dibine çöken tortu dışında kalan karışımı kullanmadığınız ve püskürtme başlığı olan boş bir şişeye doldurun. Haftada 1 kere bacaklarınıza bu karışımı püskürtün ve en az 2 saat bekledikten sonra durulayın. Bu uygulama bacaklarınızdaki lekelerin renginin açılmasına da yardımcı olur.

ŞEKER VE LİMON PEELİNG

4 çorba kaşığı şekeri yarım çay bardağı limonla karıştırın ve bacaklarınıza masaj yaparak sürün. Bu işlem peeling etkisi yaratarak bacaklarınızdaki ölü deriyi atmanıza yardımcı olur.

Yorumlar