BB Group Homes'dan babalara özel kampanya

Yaşam kalitenizi yükselten BB Group Homes, Bodrum Tuzla Koyu’nun huzur veren manzarasına ve geniş bahçelerine sahip Adlon Residence projesi için Babalar Günü’ne özel bir kampanya başlatıyor.

BB Group Homes'dan babalara özel kampanya

Hayatımız boyunca ilk adımımızdan itibaren elimizden tutan ve son ana kadar hiç bırakmayan babalarımıza özel kampanya kapsamında; Adlon Residence’tan daire alan herkese yüzde 5 indirim ve bir yıl boyunca geçerli olacak ücretsiz golf üyeliği fırsatı sunuluyor. İlk etabın Temmuz 2012’de teslim edileceği Adlon Residence’da şu an 159 bin TL’den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün.

Adlon Residence, 57 ve 132 metrekare aralığında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 17 ikiz blokta 204 daire ve 15 müstakil konuttan oluşuyor. Müstakil konutların her birinin kendine ait açık havuzunun bulunduğu Adlon Residence’da, her bloğun da yine özel havuzu mevcut. Ayrıca ortak kullanımda olan çocuk havuzu, yarı olimpik açık havuz ve kapalı havuzun da yer aldığı projede toplam 35 havuz bulunuyor. Özenle tasarlanan SPA Merkezi’nde; buhar odasından saunaya, masajlardan canlandırıcı yüz tedavilerine kadar çok çeşitli hizmetler sunuluyor. SPA Merkezi’nin içinde ayrıca ısıtmalı kapalı yüzme havuzu yer alıyor.

Modern mimari ve ahşabın mükemmel uyumu

Doğal taş ve ahşabın uyumumun modern tasarım ve mükemmel bir mimari tarzla yansıtıldığı Adlon Residence, Bodrum sakinlerine lüks bir hayat sunuyor. Konforlu bir evin yanı sıra standartları yüksek bir tatilden beklenen tüm sosyal tesis ve hizmetleri bünyesinde barındıran projede, sosyal yaşam alanlarının yanı sıra concierge hizmetleri ve business center ile konut sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunuluyor. Konut sakinlerinin tüm ihtiyaçlarında 24 saat internet ve telefonla ulaşabilecekleri kişisel asistanlık hizmeti de unutulmuyor.

Adlon Residence’a 444 25 94 numaralı telefondan ya da www.adlonresidence.com internet adresinden ulaşmak mümkün.

Yorumlar