Bebek pudrasının yüze faydaları nelerdir cildiniz pürüzsüz görünecek!

Bebek pudrasının yüze faydaları nelerdir? Bebek pudrasının cilde olan faydalarına inamayacaksınız! İşte bebek pudrasının bilinmeyen faydaları!

Bebek pudrasının yüze faydaları nelerdir cildiniz pürüzsüz görünecek!

Bebek pudrası cilt sorunu yaşayan kişiler için birebirdir. Özellikle sivilce sorunu yaşıyorsanız, bebek pudrası ile sivilcelerinizin daha az görünür hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Düzenli olarak kullanılan bebek pudrası aynı zamanda sivilcelerin kurumasını da sağlamaktadır. Peki bebek pudrasının yüze olan diğer faydaları nelerdir? İşte ciltteki sorunları gidererek cildi pürüzsüzleştiren bebek pudrasının faydaları! 

BEBEK PUDRASININ MUCİZEVİ FAYDALARI! 

Bebek pudrasını aşırı yağlanan ciltlerde yağdan dolayı oluşacak kötü parlamayı engellemek için sürebilirsiniz. Ayrıca gün içerisinde aşırı terlediğiniz durumlar olacaksa bu terlemeyi yüz kısmında azaltmak için bebek pudrası son derece etkilidir. Mevcut sivilcelerin kurutulmasını ve daha az görünür hale gelmesini sağlar.Kirpiklerinize sürdüğünüzde onların uzamasına ve daha dolgun görünmesine sebep olur.Cilt lekelerini azaltmak için de haftada 2 kere lekelerin üzerine bebek pudrası uygulayabilirsiniz.Bebek pudrası cildin pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Kuru şampuan gibi kullanarak yağlı saçlarınız için kullanabilirsiniz. Saç diplerinize bir miktar sürün ve daha sonra tarakla tarayın.

BEBEK PUDRASI İLE YAPILAN MASKELER 

Sivilceleri önleyen bebek pudrası maskesi

MALZEMELER:

1 çay kaşığı bebek pudrası, bir kaç damla su

HAZIRLANIŞI: 

Küçük bir kaba bebek pudrasını ekleyin ve üzerine bir kaç damla su damlatın. Düz bir kıvam alana kadar karıştırın. Bu karışımı yüzünüze sürün ve yarım saat boyunca bekleyin. Soğuk su ile yıkayıp durulayın. Haftada 1 veya 2 kere uygulayabilirsiniz. Pürüzsüz bir cilt için bebek pudrası maskesi

MALZEMELER: 

Bir buçuk çay kaşığı bebek pudrası, 2 yemek kaşığı maden suyu

HAZIRLANIŞI: 

Düz kremsi bir kıvam alana kadar pudra ve maden suyunu bir kap içerisinde karıştırın.Karışımı yüzünüze sürün ve 5-10 dakika bekleyin. Yüzünüzü soğuk su ile iyice durulayın. Maskeyi haftada bir kez uygulayarak daha pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Yorumlar