Bel bölgesi için yağ eritme hareketleri nelerdir nasıl yapılır?

Hemen hemen her kadının bel bölgesindeki fazlalıklarından şikayeti vardır. Sizler için hazırladığımız pratik hareketlerle fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz!

Günümüzde bir çok kadın bel bölgesindeki fazlalıklardan oldukça rahatsız olmaktadır. Ancak bazı bölgesel fazlalıklardan çabucak kurtulmak ne yazık ki çok kolay olmamaktadır. Bu bölgelerden bir taneside bel bölgesidir. Bugün sizler için pratik hareketlerle evde yapabileceğiniz bel bölgesi eritme hareketlerini Antrenör - Eğitmen Selenay Atabaş Güven, sizler için gösterdi sizde pahalı spor salonlarına gitmek yerine evde düzenli olarak yapacğınız bu hareketlerle bel bölgenizdeki fazlalıklarınızdan kurtulabilir ve formunuza kavuşabilirsiniz.

''İlk olarak yapmanız gereken plates bandı ile bel bölgenideki fazlalıklardan kurutlabilirisiniz. Yapmanız gereken bandın ucunu iki elinizle tutun ve ayaklarınızı omuz hizasında eşit aralıktaaçarak bandın üzerine basın. Daha sonra dik durup karşıya bakın ve omuzga saplığınıda düşünerek karın içeride olacak şekilde sağa eğilip daha sonrada aynı hareketi sola yapın. ''

 

Yorumlar