Bel çevrenizdeki fazlalıklardan Chenot D-Life Bag'in ile kurtulun.

Chenot D-Life Bag’in, Michelin yıldızlı şefler tarafından hazırlanan “karın çevresi inceltici” menüsü ile forma girmenin ve arınmanın keyfini çıkaracaksınız.

Bel çevrenizdeki fazlalıklardan Chenot D-Life Bag'in ile kurtulun.

Sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek isteyenlerin vazgeçilmezi, günlük paketler halinde bulunduğunuz yere gönderilen Chenot D-Life Bag’in, Michelin yıldızlı şefler tarafından hazırlanan “karın çevresi inceltici” menüsü ile forma girmenin ve arınmanın keyfini çıkaracaksınız.

Dünya standartlarında bir sağlıklı yaşam merkezi olan Espace Privé Chenot D-Life İstanbul, sağlıklı beslenme konusunda da hizmet veriyor. Merkez, bel çevresinde yer alan fazla kilolardan rahatsız olan herkesi, içeriği diyetisyen konsültasyonu ile birlikte, Michelin yıldızlı şefler tarafından hazırlanan karın inceltici menüyü denemeye davet ediyor.

Bel bölgesindeki fazlalıkları yok etmek amacıyla hazırlanan bu menülerde, buharda pişirilmiş sebzeler sıklıkla kullanılarak sağlıklı beslenme sağlanıyor.

Ayrıca, insülin direncini düşürmek adına ara öğünlerdeki süt ve süt ürünleri miktarı da artırılıyor. Medikal durum ve alerjiler göz önüne alınarak kişiselleştirilebilen menülerde, farklı alternatifler sunuluyor.

Yorumlar