Berdan Mardini ses tellerindeki kistten dolayı ameliyat edildi!

Ünlü türkücü Berdan Mardini, ses tellerinde oluşan kistten dolayı ameliyat olmak zorunda kaldı. Ünlü türkücüye doktoru ameliyat sonrası konuşma yasağı getirdi.

Berdan Mardini ses tellerindeki kistten dolayı ameliyat edildi!

Ünlü türkücü Berdan Mardini ses tellerindeki kistten dolayı ameliyat edilmek zorunda kaldı. Doktoru ünlü türkücüye bir süre konuşma yasağı getirdi. Mardini'nin 2 ya da 3 ay boyunca tedavisi devam edecek. Yılbaşından sonra sahne çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini söyleyen Berdan Mardini, ''Konuşma yasağı ne zormuş. Tedavimizin hızlı dönüşü için bu şartmış" dedi. 

2-3 AY TEDAVİSİ DEVAM EDECEK 

Ses tellerinde oluşan kistten dolayı ameliyat olmak zorunda olan Berdan Mardini için doktoru ameliyat sonrası konuşma yasağı getirdi. Yıl sonuna kadar konsere çıkmayacak olan Mardini'nin 2 ya da 3 ay boyunca tedavisi devam edecek.

''KONUŞMA YASAĞI NE ZORMUŞ''

Evinde dinlenen Berdan Mardini, "Allah başka hastalık vermesin. Tüm hastalara acil şifalar diliyorum. Biz sanatçıların ses telleri hazinemiz. Şu anda ilaç tedavimiz 2-3 ay devam edecek.

Yılbaşından sonra sahne çalışmalarımıza kaldığımız yerden tüm hızıyla devam edeceğiz. Konuşma yasağı ne zormuş. Tedavimizin hızlı dönüşü için bu şartmış" dedi. 

berdan mardınıden kotu haber! artık konusaayacak

Yorumlar