Berk Cankat kimdir rol arkadaşı ile aşk yaşıyor!

Bir Deli Rüzgar isimli televizyon dizisinde birlikte başrolü paylaşan Berk Cankat ile Pınar Deniz'in aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Berk Cankat kimdir rol arkadaşı ile aşk yaşıyor!

''Bir Deli Rüzgar'' adlı dizide başrol oynayan Berk Cankat, kendisi gibi oyuncu olan ve aynı dizide başrol oynayan rol arkadaşı Pınar Deniz'le aşk yaşıyor. ''Bir Deli Rüzgar'' adlı dizi reytinglerin kurbanı olmuş ve çok uzun sürmemişti. Dizide iki  sevgiliyi canlandıran Berk Cankat ve Pınar Deniz'in gerçek hayatta da sevgili olduğu ortaya çıktı. Bir alışveriş merkezinde objektiflere takılan çift,  '' fazla çekmeyin, utanıyoruz'' şeklinde açıklamalarda bulundu. 

''FAZLA ÇEKMEYİN ÇOK UTANIYORUZ''

Çiçeği burnunda aşıklar, önceki gün Nişantaşı City's'de ilk kez objektiflere takıldı. Bir kafede yemek yedikten sonra alışveriş yapan sevgililer, "Fazla çekmeyin çok utanıyoruz" diyerek hızlı adımlarla uzaklaştı. Güzel oyuncunun, sevgilisi Berk Cankat'ın yüzünü okşayıp elleriyle yemek yedirmesi gözlerden kaçmadı.

BERK CANKAT KİMDİR? 

Berk Cankat, 9 Mayıs 1984 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. İlk sahne deneyimini lise eğtiimine devam ederken, 1999 senesinde Haldun Taner'in yazdığı "Ay Işığında Samata" oyununda aldığı rol ile kazandı. Üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü'nde tamamladı. Televizyon dünyasına ilk olarak 2014 yılında Medcezir dizisi ile adım atan Berk Cankat, ardından Güzel Köylü isimli dizide ilk başrol deneyimini yaşayan Cankat'ın partneri ise güzel oyuncu Gizem Karacaoldu.  Sonrasında Muhteşem Yüzyıl, Yıldızlar Şahidim gibi başarılı yapımlarda yer alan Berk Cankat'ın son iki dizisi ise reyting kurbanı olarak sona erdi. Bir Deli Rüzgar ve Gülizar isimli diziler erken final yaptı.

Berk cankat

 

 

 

Yorumlar