Berna Hocaoğlu kimdir Ferhat Göçer'in eski eşinden olay sözler

Ferhat Göçer'in eski karısı Berna Hocaoğlu'nun bu sözleri olay. Peki Berna Hocaoğlu kimdir ne iş yapıyor Ferhat Göçer'den neden ayrıldı işte yanıtlar...

Berna Hocaoğlu kimdir Ferhat Göçer'in eski eşinden olay sözler

Ferhat Göçer'in eski eşi Berna Hocaoğlu Türkiye'nin gündeminde. Ferhat Göçer'in kızı Yağmur Göçer'in annesi olan doktor Berna Hocaoğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor soruları günlerdir merak ediliyor. Ferhat Göçer'in kızı Yağmur Göçer'in babasını hayatından çıkardığını açıklaması sonrası gözler Ferhat Göçer'in eski eşi Berna Hocaoğlu'na çevrildi. Doçent olan ve doktorluk yapmaya devam eden Berna Hocaoğlu, kızı ve eski eşinin son kavgasında sessizliğini korusa da geçmiş yıllarda yaşanan nafaka davasında skandal sözler etmişti. Ferhat Göçer'in eski eşi Berna Hocaoğlu Ferhat Göçer'in kendisini aldattığını ve asla tek eşli yaşayamayacağını söylemişti. 

2 MİLYON DOLARI VAR AMA...

2007 yılında kızı Yağmur Göçer'e nafaka ödemediği için Ferhat Göçer'le nafaka davasında karşı karşıya gelen Berna Hocaoğlu eski eşinin 2 milyon doları olduğunu söylemiş ve şunları anlatmıştı:

FERHAT GÖÇER VE ESKİ EŞİ BERNA HOCAOĞLU NASIL TANIŞTI

Üniversitede tanıştık ve ilk gün ‘seninle bir dakika’ şarkısıyla evlenme teklif etti. Önce kabul etmedim sonra ailemin karşı çıkmasına rağmen evlendim. Evimizde bardaklarımız bile yoktu. Yer minderlerinde yatıyorduk. Onun ilk aşkıydım. İlk albümünü yaptığında ’Bu parçaların büyük bölümünde sen vardın’ demişti.

BENİ BİR KAÇ KEZ ALDATTI TEK EŞLİ YAŞAYAMAZ

Beni birkaç kez aldattı ve yakaladım. Evliliğimiz, hamileliğimin 8. ayında ihanetler yüzünden bitti. Ferhat benim “Eğitimli Nazire” olmamı istedi. Ama ben bunu kabul etmedim. Ferhat tek eşli yaşayamaz. Hiçbir kadına sadık kalamaz. Ferhat’ı terk ederek egosuna zarar verdim. “Türkiye’yi dize getirdim, herkes beni alkışlıyor, önümde eğiliyor. Bir tek seni dize getiremedim” demişti. Ben de ona “Boşuna uğraşma” dedim.

BENİMLEYKEN TIRTILDI SONRA KELEBEK OLDU

Ferhat benimleyken tırtıldı. Sonra kelebek oldu, uçtu. Ama onu tırtıl halleriyle hatırladığım için önünde eğilmedim, eğilmem. Unuttuğu bir şey var kelebeklerin ömrü 7 gündür. 7 gün sonra ölürler. Tekrar tırtıl olduğunda ne yapacak merak ediyorum.

KIZIMI ALDIRMAK İSTEDİM

Hamile kalınca bebeği aldırmak istedim. ’Aldırırsan intihar ederim, o bebek doğacak’ dedi. Yağmur’u en çok o istedi. Ferhat’ın bana en büyük hediyesi kızımdır.

FERHAT GÖÇER'İN KIZIYLA ASIL SORUNUNUN EDENİ EŞİ

Berna Hocaoğlu, 2007 yılında verdiği röportajda Ferhat Göçer ile kızı Yağmur Göçer ile arasındaki sorunların nedeninin Ferhat Göçer'in ikinci eşi Ayla Göçer olduğunu söylemişti. Berna Hocaoğlu şöyle konuşmuştu:

"Ferhat’ın çocuğuyla asıl problemi AÇEV Başkanı olan şimdiki eşi Ayla’dan kaynaklanıyor. Böyle bir derneğin başkanlığını yapan bir kadın kendi üvey çocuğuna bakmaktan bu kadar mı aciz olur? Beni arayıp “Yağmur bize ağır geliyor, hafta sonları getirme. Ayda bir kez alacağız” demesi o dernek için gerekli niteliklere sahip olmadığını gösteriyor. “Çocuğun için ayda 2 bin YTL nafaka ver” dedim. “Etim ne, budum ne. Ben bu kadar ödeyemem” dedi. Kızının sağlığının iyi olduğunu ve bunun kontrolü için Adli Tıp’a sevkini istedi. Ferhat şunu çok iyi biliyor. Mahkeme kızımı Adli Tıp’a sevk ederse ben bu davayı geri çekerim. Kızımı asla damgalatmam. Ferhat, Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde çalışmayı haketmiyor. Onun yerine orada çalışması gereken binlerce insan var. Kazandığı parayı 1. Cerrahi’ye bıraktığı için Ferhat’ı orada koruyorlar."

BERNA HOCAOĞLU KİMDİR?

Doçent olan Berna Hocaoğlu enfeksiyon hastalıkları uzmanı ve hastane yöneticisi. Berna Hocaoğlu ayrıca çocuk istismarına karşı mücadele eden Başlangıç Derneği'nin kurucu başkanlarından. 

Yorumlar