Berrak Tüzünataç kimdir eski halini görenler gözlerine inanamadı!

Oyuncu Berrak Tüzünataç arkadaşı Özge Özpirinçci'nin çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Takipçileri Tüzünataç'ı tanımakta zorluk çekti!

Berrak Tüzünataç kimdir eski halini görenler gözlerine inanamadı!

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, Instagram hesabından eski bir fotoğrafını yayınladı. Yakın arkadaşı Özge Özpirinççi'nin eskiden çekmiş olduğu fotoğrafı, "Kirli çıkı Özge Özpirinçci'nin elinde beni bitirebilecek dev bir arşiv var" notunu düşerek paylaştı. Tüzünataç'ın bu fotoğrafını gören takipçileri kendisini tanımakta zorluk çekti. 

''BENİ BİTİRECE DEV ARŞİV''

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci'nin sosyal medyadaki karşılıklı paylaşımları takipçilerini güldürdü. Berrak Tüzünataç, arkadaşlarına kahve ikram ederken çekilen eski bir fotoğrafına "Kirli çıkı Özge Özpirinçci'nin elinde beni bitirebilecek dev bir arşiv var" notunu düştü.

"HERKES BENİMLE İYİ GEÇİNECEK"

Özge Özpirinçci de Berrak Tüzünataç'ın bu esprili paylaşımına "Herkes benimle iyi geçinecek" cevabını verdi.

HAYRANLARI TANIYAMADI

Arkadaşlarıyla aralarında eğlenmek için imaj değişikliğine giden Berrak Tüzünataç'ın fotoğrafını hayranları tanımadı.

3,5 YILLIK İLİŞKİSİNE SON VERMİŞTİ 

Kendisi gibi oyuncu olan Birkan Sokullu ile bu ay başında 3,5 yıllık ilişkisine son veren Tüzünataç, ayrılık sonrası bir süreliğine yurt dışına gitmişti. Oyuncunun neşeli paylaşımları ayrılık acısını atlattı yorumları yapıldı.

BERRAK TÜZÜNATAÇ KİMDİR? 

Berrak Tüzünataç, 2 Kasım 1984 tarihinde Yalova’da ailenin ilk çocuğu olarak doğmuştur. İlk okulu ve orta okulu Özel Yalova Öncü Kolejinde okumuştur. 1995 senesinde Koç Lisesi'ni kazanıp ailesiyle birlikte İstanbul'a taşındı. Liseyi Koç Özel Lisesi’nde okumuş, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. Babası Yalova'da müteahitlik yapan Sefa Tüzünataç’dır. Naz adında bir kız kardeşi var. Berrak Tüzünataç, küçüklüğünde; kışları Yalova'da, yazları Yalova sayfiyesinin en eski sitelerinden Tuncelp'de yaşadılar. Berrak Tüzünataç, 15 yaşına geldiğinde yani 1999 yılında,depreminin yaşandığı yıl, anne ve babası ayrılıyor. Yalova'da müteahhitlik yapan babasının yaptığı evlerden bazıları yıkılınca, baba 10 gün kadar hapis yatıyor. Berrak annesiyle birlikte İstanbul Caddebostan'a taşınıyor. Babası da İstanbul Etiler'de yaşamaya başlıyor.2004 sonunda Yılmaz Erdoğan'ın da ders verdiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) atelyesine katıldı.18 yaşındayken basında ilk olarak, futbolcu İlhan Mansız 'ın sevgilisi olarak tanınan Berrak hemen ardından Bodrum’daki Fuga Otellerinin ortağı Volkan Büyükhanlı ile yaşadığı olaylı ilişkiyle adını duyurmuştur. Fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül'ün bir fotoğraf çekimi sırasında, çekimi kenardan izleyen Berrak'ında resimlerini çekince şöhret basamaklarını tırmanmaya başlıyor. “Elele” dergisi dahil olmak üzere dört ayrı dergide kapak olmuştur.Ardından Number 1 TV’de haber sunarak ekranlarla tanıştı. Sinem Kobal'la “Yetenek Avcısı” isimli programı sundu. 2005 senesinde Yılmaz Erdoğan’ın “Organize İşler” filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım attı. Ardından “Beyza'nın Kadınları”nda boy gösteriyor. 2005 yılında adı Okan Bayülgen'le anılıyor. Daha sonra Kanal D’de yayınlanan “Ödünç Hayat “ dizide rol aldı. “Elveda Rumeli” adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırdı. 2007 yılında oyuncu Nejat İşler ile birliktelik yaşadı. Show TV’de yayınlanan “Bu Kalp Seni Unutur Mu” adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. 2009 yılında Zeki Demirkubuz'un yönettiği Kıskanmak'ta başrol oynaması hayatının dönüm noktalarından biri olur. “Ezel” dizisine Bade karekterini canlandırdı.

İşte o paylaşım...

berrak tuzunatacın eskı halını gorenler soke oldu

 

 

 

Yorumlar