Beymen'den kadınlara ve erkeklere özel yılbaşı hediyesi önerileri

Yılbaşı hediyesi alma konusunda hala karar vermemiş olanlara için bir dizi önerimiz var. İşte Beymen'in 2018 koleksiyonundan her bütçeye uygun hediye önerileri.

Beymen'den kadınlara ve erkeklere özel yılbaşı hediyesi önerileri

BEYMEN, yeni yıla sayılı günler kala hediye seçiminde kararsız kalanlar için dünyaca ünlü markaların 2017-2018 Kış koleksiyonlarından farklı bütçelere uygun birbirinden şık ve özgün hediye alternatifi sunuyor.

BEYMEN’DEN KADINLARA ÖZEL YILBAŞI HEDİYELERİ

Ayakkabı ve çanta tutkunları için; Aquazzura’nın moda ikonu Claudia Schiffer ile birlikte hazırladığı özel ayakkabı koleksiyonu, Tory Burch’ün şık ve gösterişli fiyonklarla süslü babet ve stilettoları, Balenciaga, Dolce& Gabbana, Giuseppe Zanotti’nin gözalıcı payetli ve simli tasarımları yeni yılda hediye edilebilecek en özel alternatifler arasında yer alıyor. Anya Hindmarch’ın gülümseten esprili çantaları, sofistike ve elegan stili, rafine detaylarıyla dikkat çeken  Dolce&Gabbana Lucia Bag, Marc Jacobs’ın yeni ikon çantası Hotshot, yeni sezonda da zamansız ve fonksiyonel tasarımı ile yeni sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alan Tod’s Sella Bag, Stella Mccartney, Dsquared ve Valentino’nun göz alıcı çantaları, konfor ve ergonomiyi yalın bir şıklıkla harmanlayan Beymen Logolu Çanta’lar ile sevdiklerinizin yeni yıl şıklığını tamamlayabilirsiniz. Ayrıca BEYMEN Blender’daki Colors of California, Lemon Jelly, Moon Boot, Mou ve Sorel’in birbirinden renkli ve şık yağmur ve kar botlarına da göz atmayı unutmayın.

Hem etkileyici esansları, hem de göz alıcı şık şişeleriyle exclusive olarak BEYMEN’lerde satışa sunulan dünyaca ünlü niş parfümler ile yılbaşında sevdiklerinizin kalbini fethedebilirsiniz. Gerek parfüm içerikleri, gerekse kalitesiyle dünyanın sayılı markaları arasında yer alan Amouage, İngiliz kraliyet ailesinin parfümörü Creed, niş parfüm dünyasının en iyi bilinen markalarından Frederic Malle ve son yılların en öne çıkan markalarından Byredo’nun kadın ve erkek parfümleri, Memo Paris uzmanları tarafından doğal bitki özlerinden üretilen, paraben içermeyen tüm cilt tipleri için özel olarak geliştirilen Memo Paris Banyo Ürünleri ile sevdiklerinizin başını döndürebilirsiniz.

Aksesuar tutkunları için Aida Bergsen, Delfina Delletrez, Herstory, Kısmet By Milka, Sarah Magid’nin aralarında yer aldığı pek çok takı ve mücevher markasının birbirinden şık ve zarif romantik tasarımlardan oluşan takıları, Eugenia Kim’in renkli ponponlar ile süslü el yapımı yün bereleri arasından seçiminizi yaparak sevdiklerinizi yeni yılda mutlu edebilirsiniz.

BEYMEN’DEN ERKEKLERE ÖZEL YILBAŞI HEDİYELERİ

Yeni yılda şıklığına önem veren erkekler için Eton’un sofistike gömlek ve şık trikoları, Paul Smith’in Belstaff’ın fonksiyonellik ve şıklığı birleştiren modelleri BEYMEN’lerde sizleri bekliyor.

Borsalino’nun şık şapkaları, Etro’nun renkli fular ve kravatlar modelleri, Tobias Wistisen’nin şık bileklik ve yüzükleri de erkekler için önerilen hediye alternatifleri arasında öne çıkıyor.

Santoni’nin el yapımı ayakkabıları, Harrys of London’un İngiliz zanaat geleneğini teknoloji ile buluşturan modelleri, James Bond’un tercihi Crockett & Jones ise stil sahibi erkekler için güzel bir hediye seçeneği sunuyor.

Daha kişisel ve özel hediyeleri tercih edenler için BEYMEN Collection’ın uzman terzileri ile sevdiklerinize gerek gömlek gerekse takım elbise konularında “Made to Measure” ayrıcalığını yaşatabilirsiniz.

Yenilikçi tasarımlarıyla Stone Island ve Philippe Model, dinamik, genç, cool çizgisi ile Stone Island x Shadow Project, lüksü yeniden yorumlayan Theory ve Helmut Lang, Neil Barrett’in athleisure trendini yorumladığı yeni markası Blackbarret,  BEYMEN Blender’da rahat olmayı tercih eden erkekler için farklı hediye seçenekleri sunuyor.

Yorumlar