En güzellerin bilmediğiniz bakım sırları



Yıldızlar gibi görünmeye çalışıyoruz, kamera karşısında sıkılmadan poz veriyoruz; fakat işin temeli o kadar basit değil. Örneğin biz istediğimiz gibi durmadığı için bizi delirten bir tutam saçın derdine düşerken, ünlüler işin 'en uzman'ını arıyor ve adını bile duymadığımız bir maddeyle sorunu birkaç dakika içinde hallediyor.

Bilmeniz gereken başka şeyler de var.
7 1


Sivilceleri en etkili şekilde yok eden yöntemin kortizol iğnesi olduğunu biliyor muydunuz? Özellikle gala gecelerinden iki gün önce ünlüler direkt olarak sivilcenin üstüne uygulanan kortizol enjeksiyonuyla muhteşem görünüyorlar. İz, kızarıklık gibi sivilcenin en sıkıcı özelliklerini yok eden bu yöntem uygulandığı bölgede sivilce tekrarını da azaltıyor.
7 2


Gerçek cilt güzelliğinin içeriden başladığını size her fırsatta hatırlatıyoruz. Bunu bilen yıldızlar da ciltlerinin sağlıkla ışıldaması için fotoğraf çekimi günlerinden önce ünlü bir kokteyl serum kullanıyorlar. Anti-aging için henüz bilinen daha iyi bir yötem yok. Tabii bu maddeleri düzenli olarak doğal yollardan almanın dışında: B ve C vitaminleri, kalsiyum glukonat, magnezyum kloridin temelini oluşturduğu bu karışım enerji de veriyor.
7 3


Fredric Brandt, New York'ta bütün ünlülerin uğrak mekanı olan bir kliniğe sahip. Bu ilginin sebebi de ünlü dermotoloğun kendi buluşu olan çift etkili bir lazer tedavisi... İki ayrı dalgası olan lazer bir yandan yaşlı deri kabuğunu sıyırırken, diğer yandan kalojen üretimini hızlandırarak sarkmaları engelliyor.
7 4