Big Plate’ten makarna rüzgarı!

Big Plate, makarnalarıyla lezzet keşfine çıkanların ilk adresi oluyor! Enfes makarnalarını taze malzemelerle zenginleştiren Big Plate’in çeşitleri, leziz bir öğün geçirmeniz için gereken her şeyi sunuyor.

Big Plate’ten makarna rüzgarı!

Big Plate makarnalarıyla lezzet durağı olduğunu bir defa daha kanıtlıyor. Klasik tatlardan özgün çeşitlere kadar birçok alternatifin yer aldığı Big Plate’te seçim yaparken zorlanmak çok doğal!

Farklı içeriklerle lezzetlendirilen spagettiler makarna menüsünün ilk göze çarpanlarından oluyor. Sarımsak ve zeytinyağı ile sade bir tat sunan Spaghetti Aglio Olio; domates, sarımsak ve taze fesleğenin eşlik ettiği Big Plate Spaghetti ve muhteşem bir uyumu yansıtan Trüf Mantarlı ve Kuşkonmazlı Spaghetti menünün dikkat çekenleri arasında yer alıyor.

Big Plate’in penneleri de denenmesi gereken tatlardan oluşuyor. Acı domates sosuyla tadı katlanan Penne Arabbiata ve formda kalmak isteyenlerin tercihi Sebzeli Kepekli Penne menüdeki çeşitler...

Makarna seçenekleri Big Plate’te bunlarla sınırlı kalmıyor. “Bol bol peynir!” diyenlerin seçimi olan 4 Peynirli Tortiglioni; fesleğenli bolonez sosuyla enfes bir deneyim yaşatan Pappardelle Bolognese; tazelik dolu Fesleğenli Fettuccine ve patlıcan, mozzarella peyniri, domates sosu, fesleğenle zenginleşen Rigatoni Melanzane de makarna severlerin kalbini çalacak lezzetler arasında yer alıyor.

Yorumlar