Bir erkeği unutmanın yolları nelerdir 5 öneride eski sevgilinizi hayatınızdan çıkartın!

Hayatınızda güzel izler bırakmayan ve her baktığınız yerde gözlerinizde canlandığı halde doğru kişinin o olmadığını bildiğiniz halde unutamıyorsanız...

Bir erkeği unutmanın yolları nelerdir 5 öneride eski sevgilinizi hayatınızdan çıkartın!

Her ilişkinin inişli çıkışlı bir evresi vardır. Ancak bazı ilişkiler bu fırtınalı dönemin üstesinden gelebilirken bazı ilişkiler ne yazık ki yolları ayırmaktan başka çağreleri kalmıyor. Bu noktada ilişkiniz bitti ve geri dönüşü yok! Ancak siz onu hala unutamıyorsanız baktığınız her yerde onu görüyorsanız kendinizi frenlebilmek adına elmaelma.com olarak 5 öneride hayatınızdan çıkarmanın yollarını bir araya getirdik.

HAYAT ZATEN BİR PLAN ÜZERİNE DEĞİL Mİ?

Daha önce beraber oluşturduğunuz plan ve programları yırt at! Kendi praogramını kendin oluşturmanın zamanı gelmedi mi? Evet her şey çiçekler böcekler zamanında güzeldi ancak şuan yanında değil ve sen hayatına devam etmek zorundasın. Bu yüzen kendine 1 haftalık bir unutma planı yap ve bu planda onun senin üzerindeki hakimiyetini azaltmaya yönelik olmasına izin vermelisin.

YAS TUTMA SÜRESİNE ELBETTE İHTİYACIN VAR!

Yaşanmışlığı ve ortak bir çok şeyi paylaştığın biriyle biten bir ilişkinin ardından hiçbirşey olmamış gibi yapamazsın! Henüz acıların çok taze ve bunların üstesinden zamanla elbette geleceksin. O yüzden ilk gün otur ve ağla! Bir anda hiçbir şey olmamış gibi davranıp ilerleyen zamanlarda patlak vermesi ve bu durumun sen darma duman etmesi daha zor olacak! O yüzden yaşanmışlıkları ve artık beraber olmayacağınızı bir masaya koy ve haykırarak ağla bugün bu konuda serbestsin!

ANILARI DIŞ KAPIYA BIRAK!

Çok üzgünsün henüz her şey yeni ancak onun sana aldığı hediyeleri ve onda gördüğün her şeyi toplayıp atman gerekiyor. Bunu  şimdi yapmazsan ilerleyen dönemlerde yapması daha zor olacak. Bu tür eşyalar sana sürekli onu hatırlatacaktır. O yüzden vakit kaybetmeden 2. gün kendini topla ve anıları dış kapıya def et gitsin!

ZAMAN SOSYAL MEDYA DETOKSU ZAMANI!

3. gündesin ve bu da onun ne yaptığını nasıl durumda olduğunu merak ettiğin bir sürece girdin demek oluyor. Bir süre sosyal medya detoksu yapmalısın! Gördükçe sinirleneceğin bir durumla karşılaşman demek bu durumun onunla hemen iletişime geçeceğinin alarmını veriyor demek. Bu yüzden işin rezil boyutuna geçmemek için bir süre telefonunu kapat ve dış dünyayla iletişimi kes! Bir süre kendini doğaya ve spora vererek ruhunu iyileştirebilirsin.

ARKADAŞLAR BUGÜN İÇİNDİR FELSEFESİNE KULAK VER!

Artık bir şeylerin değişmeye başladığını sende hissedeceksin. O yüzden kendine yeni bir sayfa açma zamanın geldi! ilk günün acısını haykırarak attığın acıları geride bırakıp arkadaşlarınla yeniden biraraya gelme zamanın geldi. Birlikte yapacağınız 'Girls night'lar ve bitmek bilmeyen sohbetler size daha iyi gelecektir. Unutmamanız gereken şey şudur ki hiç kimse vazgeçilmez değildir! Kendinize yeni bir sayfa açın ve asla arkanıza bakmayın!

Yorumlar