Bir erkek 10 adımda nasıl kaçırılır?

.

1.'Az' giyinerek 'çok' olun

Evet, erkeklerin genelde modadan anlamadığını söylerseniz size hak verebiliriz, fakat kötü haber: Güzel kadından anlıyorlar! Feminen dekolteler, mini elbiseler, birkaç açık düğme ya da cesur aksesuarlar güzelliğinizi çerçeveleyen unsurlardır. Hepsini tek seferde kullanırsanız güzelliğinizi çerçevelemez, kapatırsınız. Aşırıdan kaçının.

10 1

2.Yakışıklı bir adamın omzunda başka bir adam için ağlayın

Çok etkili bir erkek kovucu! Kötü bir ayrılıktan sonra üzülmeniz ya da ağlamanız elbette çok olağan; fakat bunun yeri başka bir adamın yanı kesinlikle değil!

3.Savaş borazanı: Kahkaha

Aşırıya kaçmamaktan bahsetmiştik, değil mi? Çok ağlamanın tam tersi! Her fırsatta kahkaha atan ve yüksek sesle konuşan kadının iticiliğini tekrar anlatmaya gerek yok. Dikkat çekme kaygısı olan kadın dikkate değer değildir.
10 2

4.Öz eleştiriyi öz hakaret sanmak

Kendi hatalarının farkında olmak önemli bir meziyettir. Fakat kendi hakkında sürekli söyleyecek olumsuz şeyleri olan kadın kaçıp gitme sebebidir. Özellikle eski deneyimlerden örnekler vererek kendinizi küçük düşürmeyin. Bu ilişki kanunnamesinin ilk iki kuralına aykırı davranmak demek: Özgüven ve aşırıya kaçmama.

10 3

5.Drama Kraliçesi

Katıldığınız her partiyi ya da her arkadaş toplantınızı canınızı sıkan şeylerle bozmayın. İnsanlara karşı mutsuz ve sorunlu bir imaj yansıtırsanız, bu şekilde bir muameleyle de karşılaşırsınız. Bir probleminizi paylaştıktan sonra etrafınızdaki neşeden pay çıkarmayı bilin. Kendi kendinizi iyileştirin.

10 4