Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kimlerdir taciz sahnesi olay oldu

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncuları kimlerdir? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin konusu ne? Bir Zamanlar Çukurova dizisi taciz sahnesi olay yarattı.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kimlerdir taciz sahnesi olay oldu

ATV ekranlarının yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova ilk bölümden konuşulmaya başlandı. Dizideki sahnelerin konuşulduğu gibi dizinin konusu da epey ilgi çekti. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin konusu ne? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kimlerdir? Bir Zamanlar Çukurova özetini içeriğimizden öğrenebilirsiniz.

TACİZ SAHNESİ ÇOK KONUŞULDU

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki taciz sahnesi sosyal medyada olay yarattı. Dizide ana karakter olan Züleyha üvey ağabeyi tarafından kumar borcunu ödemek için satılıyor. Züleyha tam tecavüze uğrayacakken nişanlısı tarafından kurtarılıyor.

İŞTE O SAHNE

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİNİN KONUSU NE?

Anasız babasız büyüyen Yılmaz ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha'nın aşkı ilk bölümüyle ekrandaydı. Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul'dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği'ne savurur. Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir'in da hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin Kahyası Gaffur olacaktır. Dizinin ilk bölümünde Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği'nde işe başlar. Ancak Çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha'nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını TİMS&B Productions'ın üstlendiği "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinin oyuncu kadorusu; Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Selin Genç, Polen Emre, Mehmet Kara ve Serpil Tamur'dan oluşuyor.

 

 

Yorumlar