Birce Akalay'dan "Bir kez mi aşık olunur?" sorusuna bomba cevap

Birce Akalay, Lefke Üniversitesi'nde yaptığı söyleşide çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Hele ki aşk sorusuna verdiği cevap bomba etkisi yarattı.

Birce Akalay'dan "Bir kez mi aşık olunur?" sorusuna bomba cevap

2 kere evlenen ünlü oyuncu Birce Akalay, katıldığı üniversite söyleşisinde çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. "Bir kere mi aşık olunur?" sorusuna verdiği cevapla olay yarattı. İşte o cevap...

GERÇEK AŞK BİR KEZ Mİ OLUR?

İş ve özel hayatıyla ilgili birçok soruya samimi yanıt veren 33 yaşındaki oyuncu Birce Akalay, bir öğrencinin “Gerçek aşkın bir kez mi yaşandığına inanıyorsunuz?” sorusuna espriyle karışık önce yanıt vermek istemedi. Ancak daha sonra 2011’de Kapadokya’da evlenip bir yıl sonra boşandığı rol arkadaşı Murat Ünalmış’a ve 2014 ile 2017 yılları arası evli kaldığı ikinci eşi Sarp Levendoğlu’na gönderme olarak algılanan çok konuşulacak itiraflarda bulundu.

"EVLENİP BOŞANIYORUM"

Birce Akalay:" Bunun cevabını vermeyeceğim. Bilmiyorum çünkü… Gerçekten bilmiyorum.Yani cevabını bilmiyorum. Çünkü çok yanlış birine soruyorsun. İki kere evlenmiş bir kadınım ben… Şimdi çok realist konuşuyorum yani… Bir kere yaşandığına inanıyor olsam neden iki defa evleneyim? Yan bilmiyorum o yüzden. Belki de hissettiğim şeyin aşk olduğunu düşünüyorum ama o aşk değil. O yüzden evlenip evlenip boşanıyorum. Onu da bilmiyorum. Anladım mı? Bildiğim bir şey değil. O yüzden yanlış adres…" dedi.

Yorumlar