Black Friday ne zaman başlıyor 2018'in alışveriş heyecanı başlıyor!

Alışveriş çılgınlığı anlamına gelen 'Black Friday' yani 'Kara Cuma' 2018 yılında Türkiye'de ne zaman başlayacağı merak konusu oldu! İşte aradığınız o cevaplar.

Black Friday ne zaman başlıyor 2018'in alışveriş heyecanı başlıyor!

Alışveriş çılgınları için heyecan verici bir haberimiz var! Her yıl olduğu gibi bu yıl da alışveriş tutkunlarının iple çektiği, alışveriş çılgınlığı anlamına gelen 'Black Friday' yani 'Kara Cuma' denilen mağazaların büyük indirime girdiği gün olarak adlandırılıyor. Peki 2018 yılında Black Friday Türkiye'de hangi güne geliyor? Black Friday, 2018 yılında ne zaman olacak? gibi alışveriş çılgınlarının sıklıkla sorulan sorusunun yanıtı 23 Kasım Cuma. Alışveriş tutukunlarının büyük bir heyecanla beklediği Blak Friday için geri sayım başladı! 

Black Friday gününe özel magazalar erken saatte açıp geç saatlere kadar kapanmıyor! Ünlü markaların büyük indirimle alışveriş tutkunlarını bekliyor! Picodi 2018 yılında büyük bir heyecanla beklenen Black Friday günü için Türkiye'deki tahmini alışveriş oranlarını bir araya getirdi.

TÜRKİYE VE DÜNYA GENELİNDE BLACK FRİDAY ÇILGINLI BAŞLIYOR!

-%89 oranındaki Türkler Black Friday'in ne olduğunu biliyor ve 2018 yılında %64 oranında Türk'ün Black Friday günü alışveriş yapması bekleniyor. (bu oran 2017 yılından %12 daha fazla);

-Bir indirim avcısı Black Friday günü ortalama 595 TL harcıyor. (bu Amerikalılardan daha az ama Ruslar'ın harcadığından daha fazla bir miktar);

-Tahminlere göre Türkiye'de Black Friday günü yapılan alışveriş normal bir güne göre %697 daha fazla olacak;

-Çoğunluk(%63) Black Friday indirimlerine hem online olarak hem de mağazalardan ulaşıyor. 33% oranında kullanıcı sadece online mağazaları, 4% oranında kullanıcı ise sadece mağazaları tercih ediyor.

Yorumlar