Boğa burcu aylık yorumları Ağustos 2018 gerilimli günler geliyor!

Boğa burcu aylık yorumları Ağustos 2018 aşk, para, sağlık ve iş falı elmaelma.com'da. Ağustos 2018 Boğa burcu yorumlarına göre bu ay Boğalar için gerilimli.

Ağustos 2018 Boğa burcu yorumları ile Ağustos 2018 Boğa aşk falı, iş falı, para falı ve sağlık falı detayları ile bu ay Boğa burcunu hangi günler ne bekliyor sorularının yanıtları elmaelma.com'da. Boğa burcu aylık yorumlarına göre Ağustos ayında Boğaları iş ve kariyer alanında zorlu günler bekliyor. 11 Ağustos'taki parçalı güneş tutulması Koç burcu etkilerini de haberimizden okuyabilirsiniz. 13 Ağustos'taki Mars gerilemesi ve 26 Ağustos'taki Dolunay da Boğaları duygusal açıdan etkileyecek. İşte Hande Kazanova'nın Boğa burcu aylık yorumları hakkında aktardıkları...

"İlginizi alakanızı daha fazla olarak ailevi konulara yöneltmeniz ve enerjinizi bu alanlara harcamanız önem kazanacak sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar. 

Ağustos ayı başından itibaren gergin açılara karşı dikkat edin özellikle iş ve kariyer alanlarınızda gerginlikler sürtüşmeler, isyankar tavırlar göz önünde olacağınız ortamlarda değişimlere direnmenizden kaynaklı olarak stresler, kazalar ve sakarlıklara maruz kalacaksınız.

7 Ağustos itibariyle işinizi daha fazla seveceğiniz ve önemseyeceğiniz bir 3 haftalık sürece giriyorsunuz. Başka insanlar için çalışmak, yanınızda çalıştığınız insanlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirmek bağlamında oldukça faydalı bir dönem. Yeme içmeye olan düşkünlüğünüz bu dönemde artacaktır ve tatlıya olan düşkünlüğünüzden kaynaklı olarak bu dönemde kilo almaya meyilli olacaksınız buna dikkat edin.

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI

11 Ağustos’ta parçalı güneş tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma ev, aile, yuva ve hane alanlarınızı etkileyecek ardından bu alanlarda hızlı ve beklenmedik birtakım olayların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Merkür bu anlamda gerilediği için daha önceden konuşulmuş ama yarım kalmış işlerin hızlanması gibi etkiler devrede olucak.

MARS GERİLEMESİ 

13 Ağustos’ta Mars gerileyerek Oğlak burcuna kayacak yani Ağustos’un sonuna kadar kariyer alanlarınız bir parça olsa da rahatlasa da, seyahat, eğitim, diğer insanlarla yapılacak işlerde enerjinizi ortaya koymanızda zorlanabilirsiniz.

MERKÜR RETROSU BİTİYOR

19 Ağusyos’ta Merkür düzeliyor ve artık rahatlayacaksınız ve ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli adımlar atmaya meyilli olacaksınız.

DOLUNAY

26 Ağustos’taki dolunay sizin sosyal çevre alanlarınızı hareketlendirecek ve önemli bir duygusal mevzuyla yüz yüze geleceksiniz. 27 Ağustos’ta Mars’ın düzelmesiyle beraber uzun bir süredir enerjinizi ortaya koymakta zorlandığınız konuların artık geride kaldığını görebilirsiniz.

Yorumlar