Boğa burcu bu hafta aşkta şanslı ama krizleri dikkat!

Boğa burcu bu hafta aşkta şanslı ama krizleri dikkat! 12-18 Kasım 2018 Boğa burcu haftalık yorumu detayları ile Merkür retrosu Boğa burcu etkileri burada.

Boğa burcu bu hafta aşkta şanslı ama krizleri dikkat!

Boğa burcu haftalık burç yorumları Astroloji Uzmanı Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. Bu hafta Boğa burcunu ne bekliyor diye merak edenler için iki önemli gelişme olduğunu söyleyerek başlayalım. Bunlardan biri Cuma günkü Venüs hareketi ve Cumartesi günü başlayacak olan Merkür gerilemesi (retro).12 Kasım haftası haftalık burç yorumları Venüs ve Merkür etkisi altında olacak sevgili Boğalar ve yükseleni burcu Boğa olanlar. 12-18 Kasım haftalık burç yorumlarına göre Boğa burcu bu haftaya krizlerle başlayacak. Cuma günü düzelecek olan Venüs bir süredir sorun çıkaran sağlığınızı iyileştirici etkiler gösterecek. Venüs etkisi Boğaları aşk hayatında ve ilişkilerinde de olumlu etkileyecek. 17 Kasım Cumartesi başlayacak olan Merkür retrosu ise 3 hafta boyunca Boğaların parasal alanlarında gerilemeye başlayacak. Merkür retrosu Boğa etkilerine göre yeni başlangıçlardan kaçının. İşte Boğa burcu haftalık yorumunun detayları...

"Hafta başında öğleden sonra bir takım krizlerle uğraşmak yada güçlü duygularla hareket etmek ön plana çıkabilir. Değişik ortamlar ve yerlerde kendi gücünüzü ortaya koymak isteyebilirsiniz. Bu hafta özellikle enerjinizi kullanacağınız konularda, geri planda yürüttüğünüz işlerinizde güzel sonuçlarla karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. Cuma günü Venüs düzelmeye başlıyor. Kasım başından beri iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerileyen Venüs’ün düzelmesiyle beraber bu alanlarda yaşadığınız sıkıntı ve sorunları geride kaldığını görmeye başlayacaksınız ilişkileriniz daha da güzelleşicek. Cuma günü enerji alanınız değişecek bu enerji alanlarınızın değişmesiyle birlikte kariyer ve iş alanlarınızda yaz boyunca yaşadığınız sıkıntılar geride kalmaya başlıyor. Gireceğiniz ortamlarda sevdiğiniz insanlara karşı yaklaşımınız önem kazanacak. Venüs düzeliyor ama Cumartesi günü Merkür gerilemeye başlayacak. Merkür sizin ortak para alanlarınızda gerilemeye başlayacak. Bu dönem kredi almak, kredi çekmek, borcun altına girmek, borç vermek konusunda başlangıçlar yapmamaya, önemli adımlar atmamaya özen gösterin."

HANDE KAZANOVA KİMDİR? 

İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde İktisat  bölümü mezunudur. Astrolojide ilk eğitimini 2001- 2003 yılları arasında Göklerin Bilgeliği Okulu'ndan aldı. İleri seviye ve Klasik Astroloji eğitimini Astro Art Astroloji Okulu’nda tamamlayarak Diplomasını aldı. Mart 2006 yılından itibaren Yeni Aktüel Dergisi’nde  Astroloji sayfalarını hazırlamaya başladı. Mart 2009’dan itibaren ve hala Habertürk Gazetesi’nin ve Haberturk.com’un astroloji yorumlarını yapmaktadır. 2016 yılında Uluslararası Astroloji Araştırmaları Topluluğu (İnternational society for Astrological Research) İSAR’ın sınavını tamamlayarak İSAR CAP ünvanını aldı. Danışmanlık yetenekleri eğitimi ve ilkeleri sınavlarını vererek sertifikalılandırılmıştır.

Profesyonel Astroloji  Organizasyonu olan OPA’nın üyesidir.

ASTRO ART Astroloji Okulu'nda 2018 yılında FİNANSAL ASTROLOJİ eğitimenliğine başlayacak olan Hande Kazanova,  diğer astrolog arkadaşlarıyla astrolojinin daha geniş kitlelere ulaşması çalışmalarına, Atlantis Astroloji ve Kişisel Gelişim de Bireysel Danışmanlıkları'na devam etmektedir.

DİĞER BURÇLARIN HAFTALIK YORUMLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

2019 MERKÜR GERİLEMESİ TARİHLERİNİ VE ETKİLERİNİ BİLİYOR MUSUNUZ? 

Yorumlar