Boğa burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Boğa burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Boğa burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Boğa burcunu bu hafta neler bekliyor? Boğa burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 haftalık burç yorumlarına göre Boğa burcunu, herhangi bir yapacağınız işlerinizi planlamak size fayda sağlayabilir. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Boğa burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Uzak çevrenize, eğitim ve seyahate dayalı işlerinizde kendinizi istediğiniz gibi ifade etmekte zorlanabilirsiniz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Bu haftabaşı az tanıdığınız yerlerde ve insanlar içerisinde melankolik yönleriniz ortaya çıkabilir.

Çarşamba günü önünüzdeki dönem için dikkatli ve planlı davranmak yarar sağlayabilir. İş alanlarınızda sezgileriniz sizi esnek kılabilir ve bir işi kendi lehinize çevirerek, görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz.

Perşembe günü kariyer hayatınızda ve iş alanlarınızda çok özel ve fırsatlı teklifler karşınıza gelebilir. Bu fırsatları etkili bir şekilde kullanmaya çalışın. Değişik ve farklı yaklaşımlar iş hayatınızda öne çıkmanızı sağlarken, yaptıklarınızdan alacağınız keyif sizi yukarılara taşıyacak.

Cuma günü oluşan Parçalı Güneş tutulması, kariyerinizde güzel ve hızlı açılımları karşınıza getirebilir sevgili Boğalar. Kariyerinizde düşündüklerinizi uygulamalı, esnek ve farklı yaklaşımlarınızın size kazandıracağını bilmelisiniz. Önemli bağlantılar işinizde kolay ilerlemenize neden olacak.

Cumartesi günü, sosyal ortamlarda, arkadaşlarınızla bulunacağınız yerlerde parasal konulara dikkat edin, kolay kandırılmalara veya suistimal edilmeye açık olabilirsiniz.

Pazar günü ve sonrasında kimliğinizi takım işlerinde, arkadaşlarınızla yapılacak olan işlerinizde göstermeye başlayacaksınız. İşteki profesyonelliğinizi, deneyimlerinizi yeni alanlara ve değişik iş fırsatlarına aktarmanın zamanı gelmiş olacak. Aktiviteler, organizasyonlar, davetler hızlanabilir veya siz takım çalışmalarından, organizasyon işlerinden kazanç sağlayabilirsiniz.''

Yorumlar