Boğa burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 19-25 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Boğa burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Boğa burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi. Duygu kargaşası sizi yanıltmasın!

Boğa burcunu bu hafta neler bekliyor? Boğa burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 19-25 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Boğa burcunu,

İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Boğa burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşında biraz isteksiz olabilirsiniz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Bilinçaltınızda, duygusal konularda iniş çıkışlarınız olabilir. Kendinize aşırı yüklenmemeniz gerekiyor. İş alanlarınızda güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız. Çevrenizdeki insanlar sizi iyileştirebilirler.

Salı gününden sonra enerjinizde geri çekilmeler görülebilir. Aslında oldukça aktif geçen bir ayın ardından dinlenmek ve geri planda durmak size iyi gelecek. Bu süreçte gelecek planlarınızı hazırlamaya başlayabilirsiniz. Kesinlikle harekete geçmeyin ve zamanınızı bekleyin sevgili boğalar. Zamanınız geldiğinde artık planlarınızı hayatınıza etkili bir biçimde akıtabilirsiniz.

Cuma günü iletişim gezegeni Merkür gerilemeye başlıyor. Para ve aşk alanlarınızı yöneten Merkür gerilemesi bu alanlarda var olan iletişim sıkıntılarını ve problemleri karşınıza getirebilir. 3 haftalık süreç içerisinde hiçbir şekilde harekete geçmemeli, önemli anlaşmalarda bulunmamalısınız. Bilinçaltı düzenlemeleri, psikolojik yönden yardım almak için uygun bir dönem. Çözmeniz gereken geçmiş sorunlar, konular yeniden karşınıza gelebilir.

Cumartesi günü seyahat, eğitim alanlarınızda, dış ortamlarda enerjinizi kontrol etmeye çalışın. Anlık tepkileriniz yüksek olabilir, tutkularınız sizi ele geçirirse kavga ve sürtüşmelere hazırlıklı olun.''

Yorumlar