Boğa burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 19-25 Şubat 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Boğa burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Boğa burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Boğa burcunu bu hafta neler bekliyor? Boğa burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 haftalık burç yorumlarına göre Boğa burcunu, bu hafta duygularınızda inişli çıkışlı başlayabilir, karşınıza önemli fırsatlar çıkabilir. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Boğa burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Haftanıza biraz isteksiz başlayabilirsiniz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Bilinçaltınızda, duygusal konularda iniş çıkışlarınız olabilir. Kendinize aşırı yüklenmemeniz gerekiyor. İş alanlarınızda güzel fırsatlar karşınıza gelirken önemli parasal işlerinizi bu pazartesi rahatlıkla halledebilirsiniz.

Haftaortasında geleceğinizi ilgilendirecek önemli kararlarınızı disiplinle, organize olarak uygulamaya koyabilirsiniz. Maddi konularda, yaratıcı işlerinizde sosyal çevrenizden destek alacak, arkadaşlarınız ve çevrenizdeki insanlar için fedakarlıklarda bulunacaksınız. Başka insanlar için birşeyler yapma isteğiniz yüksek olabilir. Çevrenize anlayışınız ve faydanız arttıkça kendinizle olan bağlantınızda kuvvetlenecek.

Haftasonu da aynı etkiler devrede. Sosyal ortamlarınızda yapacağınız bazı konuşmalarda söylediklerinizin netliğinden emin olun. Fazla duygusallıkla hareket edebilirsiniz. Pazar günü, arkadaşlarınızla yapacağınız planlarda bazı anlaşmazlıklar oluşabilir.''

Yorumlar