Boğa burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 5 -11 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Boğa burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Boğa burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Boğa burcunu bu hafta neler bekliyor? Boğa burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 5 - 11 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Boğa burcunu, özel hayatınızda beklediğiniz an geliyor! Sadece gözlerinizi biraz açıp etrafınıza iyi bakmaya ne dersiniz? İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Boğa burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşında iş hayatınızda stres altında olursanız, bazı davranışlarınızla bunu çalıştığınız kişilere göstermelisiniz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. İletişim halinde olduğunuz kişilerle işlerinizde istediğiniz sonuçlar alınabilir. Kendinizden emin olun ve sosyal çevrenizin fikirlerinden yararlanın.

Salı günü itibarıyla iletişiminizde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizi bu dönemde kendinize saklayabilir, artık daha fazla bazı konuları dillendirmenin önemli olmadığını görebilirsiniz. Bu dönemde önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, büyük işlere kalkışmayın, planlarınızı oluşturun.

Çarşamba gününden sonra elinizi ayağınızı hareketli olaylardan çekeceksiniz. Günlük işlerinizi düzenlemek, olaylara geri plandan bakmak önem kazanıyor. Önemli adımlardan kaçının ve bu dönemi daha fazla ruhunuza ayırarak geçirmeye çalışın.

Cuma günü itibarıyla Jüpiter geriliyor. Özel ilişkileriniz, ortaklı işlerinizde karşınıza gelmiş olan fırsatları gözden geçirebilirsiniz, bu alanlarınızda hızlı ilerleyen işlerinizde bazı yavaşlamalar, engeller ve sıkıntılarla karşılaşırsanız bazı konular henüz oturmamış anlamına gelebilir. Haftasonu, sosyal çevrenizle beraber yapacağınız gelecek planlarınız devrede olabilir. Pazar günü fikirleriniz ve yapacaklarınız konusunda kolay demoralize olabilir, sorumluluk almak istemeyebilirsiniz.''

Yorumlar