Boğa burcu haftalık yorum Hande Kazanova 10-16 Aralık

10 Aralık Boğa burcu haftalık yorumları ve Merkür'ün Yay burcuna geçişinin etkilerinin detayları Hande Kazanova Boğa burcu haftalık yorumuyla elmaelma.com'da.

Boğa burcu haftalık yorum Hande Kazanova 10-16 Aralık

10-16 Aralık Boğa haftalık yorumları Merkür'ün Yay burcuna geçişi etkisi altında. 13 Aralık Perşembe günü gerçekleşecek olan Merkür'ün Yay burcuna geçişi Boğa burcunu  maddi ve ortaklıklar alanında etkileyecek. Hata yapmamak için dikkatli olmalısınız. 15-16 Aralık'a denk gelen cumartesi ve pazar günleri ise Boğalar için ilişki ve aşk alanında sağlam ve güvende hissedecekler. İşte 10 Aralık haftası Boğa burcunu ne bekliyor sorusunun detayları Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da.

"Değişik insanlarla bir araya gelebilir, dış ortamlara bağlı işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Bu hafta çok fazla göz önünde olacaksınız, toplumsal konularla ilgileneceksiniz ve kariyer, işle ilgili konuları bir sonuca bağlayacaksınız. 2018’in son haftalarından bir tanesi iççindeyiz. Bu hafta Perşembe Günü Merkür yeniden Yay Burcu’na geçecek. Yani maddi ve ortak parasal konuların ön plana geçtiği bir döngü başlıyor. Bu alanlarda yaşadığınız sıkıntı ve sorunların bir kez daha üzerinden geçmek, aynı hatalara düşmemeniz gereken bir döngü içerisindesiniz. Para alışverişleri, alacak verecek dengesi, banka işlemleri ve bunun gibi konular hayatınızda ön plana geçebilir. İki hafta boyunca bu alanlara daha fazla vaktinizi ayırabilirsiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda haftasonu aradığınız sağlamlığı ve kalıcılığı bulacaksınız."

 

 

 

Yorumlar