Boğa burcu haftalık yorumları parçalı güneş tutulması etkileri

Boğ burcu haftalık yorumları ve 11 Ağustos 2018 parçalı güneş tutulması Boğa burcu etkileri elmaelma.com'da. İşte Koç aşk falı, sağlık falı, para falı ve iş fal

Boğa burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Boğa burcunu bu hafta neler bekliyor, Boğa burcu aşk falı, Boğa burcu sağlık falı, Boğa burcu iş falı ve Boğa burcu para falının detayları ile 11 Ağustos 2018 cumartesi günü gerçekleşecek olan parçalı güneş tutulması Boğa burcunu nasıl etkileyecek sorularının yanıtlarını haberimizden okuyabilirsiniz. Astrolog Hande Kazanova'nın 6-12 Ağustos 2010 haftası burç yorumlarına göre Boğa burcu bu hafta salı ve cuma günleri iş hayatında değişiklik ve strese açık olun. Parçalı güneş tutulması Koç burcunu özel hayat alanında etkileyecek ve Boğa burcunun önüne eski konuları getirebilir. Hande Kazanova haftalık Boğa burcu yorumunun detayları şöyle:

Eviniz, aileniz, yuvanız önem kazanırken Salı günü itibariyle iş hayatınızı ve günlük hayatınızın rutinini önemseyeceğiniz bir döngü içersine giriyorsunuz. Yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa yada siz birilerinin yanında çalışıyorsanız bu dönemde başkaları için yapacağınız işler sizi mutlu edecek. Patronsanız, iş verenseniz yanınızda çalıştırdığınız insanların hayatındaki güzel gelişmeler onlardan alacağınız verimliliğin bu dönemde arttığını görebilirsiniz. Tatlıya ve zengin yiyeceklere olan düşkünlüğünüz bu dönemde artabilir kilo alımına dikkat etmeniz gerekecek 3 hafta boyunca. Özel hayatınız, ikili ilişkileriniz ve iş ilişkileriniz bu hafta sizi yukarıya doğru taşırken cuma günü seyahatlere dayalı sorumluluklar iş alanlarınızda sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI BOĞA BURCU ETKİLERİ

Bu hafta cumartesi günü parçalı güneş tutulması yaşanıcak. Bu tutulma sizin ev, aile, yuva alanlarınızda yaşayacaksınız sevgili Boğa’lar. Daha önceden konuşulmuş, görüşülmüş bir takım meselelerin hızlandırılmış şekilde karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Aile büyüklerinizin hayatındaki oluşumlar bu tutulmayla beraber beklenmedik ani süpriz gelişmeleri hayatınıza taşıyacak.

BU HAFTA DİĞER BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK? HAFTALIK BURÇ YORUMLARI VE PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI BURÇLARA ETKİLERİ İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar