Boğa burcu haftalık yorumu 20-26 Ağustos 2018

Boğa burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Boğa 20-26 Ağustos 2018 haftalık burç ve aşk yorumları ile Dolunay etkisinin sonuçları haberimizde.

Boğa burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Koç burcunu bu hafta neler bekliyor, Boğa burcu aşk yorumları bu hafta için neler söylüyor, Boğa burcu aşk, iş, sağlık ve para yorumunda neler var sorularına 20-26 Ağustos 2018 Boğa haftalık yorumlarında yanıt bulmaya çalıştık. İşte Astrolog Hande Kazanova'nın 20-26 Ağustos 2018 haftası için yaptığı Boğa burcu haftalık yorumlarının detayları...

"Bu enerji ve cesur tavrınızı daha çok ortak parasal konularda ortaya koyacaksınız ve banka işleriniz varsa Pazartesi günü bu konularla uğraşmak önem kazanıyor. Daha sonra ise seyahatler ve daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılarla meşgul olacaksınız. Bu hafta Perşembe günü ev, aile ve yuva alanlarınızı terk edip daha keyfi alanlara geçiyorsunuz yani aşk hayatınızı hareketlendireceğiniz bir döngüye gireceksiniz. Aşk, flört ve yeni insanlarla tanışma gibi ya da hobilerinizle ilgilenme gibi konular ön planda olabilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin arkadaş ve sosyal çevre alanlarınızda etkili olacak ve özel hayatınıza odaklandığınız bu dönemde arkadaş ortamlarınızdaki konu ve olaylar önem kazanacak. O yüzden sosyal çevreniz ve özel hayatınızdaki dengeyi bu dolunayda iyi sağlamaya özen gösterin. Gökyüzünden güzel etkileşimler alıyorsunuz sevgili Boğalar."

BOĞA BURCUNU BU HAFTA BEKLEYEN ÖNEMLİ GÜNLER

23 Ağustos saat 07:08 ile 23 Eylül saat 04:54 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, aşkta mükemmelliğe önem verdiğiniz zaman dilimidir. Bu geçişin özünde titiz bir inceleme hali vardır. Çünkü elle tutulur, gözle görülür olanı arzularız. Endişelerimiz olabilir. Öyle kolay kolay her insanı beğenmeyebiliriz.  Mevcut ilişkinizi, partnerinizi veya bekarsanız karşınıza çıkan kişiyi bir hayli inceleriz. Ancak bizim de aşka bakış açımızı, hayatı ele alış şeklimizi gerçekçi bir şekilde ele almamızda yarar var. Güneş-Başak geçişi, ev, ailevi konular, çocuklarınızla ilgili iş veya özel meselelerin de ele alınacağı bu süreçtir. Bu süreç sadece aşk hayatınız değil, eviniz, aileniz ve maddi konular üzerinde de titizlikle durulmasını sağlayıcıdır.

DOLUNAY

Sevgili Boğalar, 26 Ağustos saat 14:56 Balık burcunda oluşacak Dolunay, umut denilen olgunun, dostluk denilen kuvvetin, hayata canla başla sarılmanın ne kadar önemli olduğunu vurguluyor. Bir yanıyla aşkta seçiciyiz, gözlemciyiz. Her şeyin en güzeli ve en iyisini sevdiklerimiz için istiyoruz. Diğer yandan vericiyiz, sevgi doluyuz, empatide bulunuyoruz. Fakat bizim de ihtiyaçlarımız, kişisel arzularımız, beklentilerimiz var. Bunlar elde etmek için çabalarken, birilerinin bizi görmezden gelmesine tahammülümüz yok. Bu Dolunay her ne kadar böyle hassasiyet yaratsa da, teşvik edici yanları var. Sözgelimi bir projenin yürürlüğe konması, bir değişimin gerçekleşmesi, bir işin arzu ettiğimiz kitleye ulaşması yönünde faydalıdır. Başkalarına olduğu gibi, kendinize de ilham verecek güçtesiniz.

Yenilik ve değişiklik isteğiniz gayet yüksek. Ancak şartlara bakmak ve nasıl bir yol izlememiz gerekiyor bunu tespit etmek lazım. Sağlık, güzellik, bakım ve diyetle ilgili bir karar verebilirsiniz. Bunu konusunda uzman kişilere yaptırınız. Bugün mecburen birilerine nazik davranmak zorunda kalabiliriz. Bu sizi yoracak ve sonra pişman edecek dozda olmasın. Sosyal projelerde, danışmanlık ve rehberlik gibi işlerde enerjiniz gayet yüksek. Gerçek ihtiyaç sahiplerini diğerlerinden ayırt etmekte yarar var.

Yorumlar