Boğa Ekim 2018 aylık burç yorumu yeni aşk için tarih var!

Boğa Ekim 2018 aylık burç yorumu elmaelma.com'da. Boğa burcu aylık yorumlarına göre 10 Ekim 2018'den sonra Boğaları yeni aşklar bekliyor olabilir.

Boğa Ekim 2018 aylık burç yorumu yeni aşk için tarih var!

Boğa Ekim 2018 aylık yorumları elmaelma.com'da. Boğa aylık yorumlarına göre 2018'de Boğaları özellikle kariyer ve aşk alanında önemli günler bekliyor. Ancak Ekim 2018 için Boğaları yakın iş arkadaşları ve aile üyelerinin olumsuz etkileri konusunda uyarmakta fayda var. Boğalar Ekim ayında keyiflerine düşkün olacaklar ve disiplinden kaçacaklar. Boğa Ekim 2018 etkilerinde Dolunay hakimiyeti var. Aynı zamanda bu ay boğa burcu yeni girişimlerle parlayacak. Aşk hayatını merak eden bekar Boğalar için 10 Ekim 2018 yeni aşklar için en ideal gün. Gözünüzü açık tutun. İşte Ekim 2018 aylık Boğa yorumunun detayları...Ekim ayında boğa burcu için 23 Ekim önemli bir tarih. Güneş 23 Ekim'de Terazi burcuna girecek bu da Boğalar için üçüncü kişilerle yakın ve samimi ilişkiler, iş, ve sağlıkla ilgili yeni rutinleri gündeme getirecek. Bu dönemde yeni iş teklifleri yada terfiler alabilirsiniz Boğalar. Ancak aynı zamanda Ekim 2018 Boğalar için bazı finansal sıkıntılar da getirebilir. Dolunayla birlikte boğalar bu ay  biraz mahremiyet ve yalnızlık arayışına girebilir. 

25 Ekim'den itiraben Boğalar için yeni yatırım alanları ve iş teklifleri gündemde olacak. Yeni Ay Ekim'de Boğalara iş ortaklıkları anlamında yeni fırsatlar getirecek. Yeni projeleriniz için çevrenizden tam destek göremeyebilirsiniz ve çeşitli itirazlarla karşılaşabilirsiniz. 25 Ekim'den sonra özellikle yeni girişimleriniz için finansal olarak dikkatli çalışın.

Diyete başlamak isteyen Boğalar için Ekim ayı hiç doğru bir zaman değil. Disipline olma konusunda zorlayıcı şartlar getirecek olan Ekim 2018 döneminde boğalar daha çok kendilerini şımartma eğiliminde olacaklar. Ekim ayı Boğa aşk falı için de çok ideal bir zaman. Uzun süredir süren ilişkinizi yenilemek ve yeni heyecanlar katmak istiyorsanız doğru zamandasınız.

Eğer bir ilişkiniz yoksa 10 Ekim size yeni bir aşk için fırsatlar getiriyor gözlerinizi açık tutun. 17 Ekim'deki Neptün ile Venüs'ün yarattığı etki alanında özellikle gözü sizin üzerinizde olan aile üyelerine dikkat edin.

Eğer emlakçı, bankacı yada sigorta işleriyle ilgili bir işiniz varsa 18 Ekim'i bekleyin. Bu tarih doğru planlamalar için size avantaj sağlıyor. 20 Ekim gibi de iş gezileri gündeminizde olabilir. Ayrıca yükümlülüklerinizi ve görevlerinizi yerine getirmek için iyi bir gün; O zaman daha zarif ve dikkatli hissedeceksiniz.

25 Ekim'den sonra komşu ve yakın aile üyeleriyle sorunlar yaşayabilirsiniz. 7 Ekim'de özellikle iş alanında önemli bir toplantı vs. varsa yakın sandığınız arkadaşlarınızın olumsuz tepkilerine hazır olun. Bu dönemde sosyal alanlardaki yeni arkadaşlıklar kariyerinizde eski arkadaşlarınızdan daha olumlu etkiler yaratabilir.

Boğa Ekim 2018 burç yorumları aşk falı

BOĞA BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ

BOĞA (21 Nisan – 20 Mayıs)

Element: Toprak

Nitelik: Sabit

Arketipler: Müzisyen, çiftçi, sakinlik, doğa, sessiz insan

Uğurlu günü: Cuma

Madeni: Bakır

Uygun taşı: Zümrüt, safir, akik, lapis

Uygun meslekler: Ressamlık, çiftçi, restoran ve otel işletmeciliği, kozmetik, el sanatları, bankerlik, iç mimari, dekorasyon, kuyumculuk, müzik, mimarlık

Hızlı başlayan ilkbahar döneminde başlangıçların (Koç’un) ardından artık yapılanları somutlaştırmak, daha dingin ve sakin bir ortama geçmek, doğayı dinlemek zamanı gelmiştir. Artık Venüs’ten alınan rehavet ve tembellik isteği ön plandadır.

Boğa insanlarının doğadan aldıkları güçle, bünyeleri sağlam, dirençleri yüksektir. Tıpkı direnç gösteren arenadaki Boğalar gibi inatçıdır. Sabırları fazladır ve düşünmeden hareket etmeyi sevmezler. Bu insan bir adım atmadan önce uzun uzun düşünür, yaş tahtaya basmak istemez. Çünkü bu hayatta en büyük arzuları maddi anlamda güvende olmaktır. Eğer onun güvenliğini tehdit ederseniz, sakinliğinin altında tozu dumana katan bir boğa bulursunuz.

Sahip olmak onlar için önemlidir. Zaman zaman aşk hayatlarında da bu güvencenin arayışına girebilirler. Ruhani konularla ilgilenmektense, daha fiziksel olanın yanında yer alırlar. Toprağı tutmak, gözüyle görmek, fiziki olarak dokunmak ve hissetmek isterler. Bu yüzden ruhsal gelişimi sağlamak ancak kendilerini iyice tanıdıktan ve hayal güçlerinin kapılarını araladıktan sonra ortaya çıkacaktır. Biriktirmeyi ve sonradan tepki vermeyi seven bir Boğa’yı kızdırdıysanız, bilin ki artık son raddede bulunuyorsunuzdur.

Güneş Boğa’da, azimli olmayı ve sakinliği vurgularken, Ay Boğa’da oldukça güçlü bir yerleşimdir; doğru kararlar aldırabilir. Merkür Boğa’da, sabit fikirliliği ön plana çıkartırken, Venüs Boğa’da, güzellikleri, doğayı ve sanatı gösterişli kılar. Mars Boğa’da zararlıdır ve hareketsizliği savunur. Jüpiter Boğa’da değerli malları ve maddiyatı ortaya koyar. Satürn Boğa’da, kararlılık, sabır ve pratiklik için uygundur.

EKİM AYI DİĞER BURÇLAR İÇİN NELER GETİRECEK? DETAYLI AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar