Boğa haftalık burç ve aşk yorumu-Mars gerilemesi neler getirecek?

Boğa haftalık burç yorumu ve Boğa burcu haftalık aşk yorumu elmaelma.com'da. 25 Haziran-1 Temmuz Boğa haftalık burç ve aşk yorumu için Mars gerilemesine dikkat!

Boğa haftalık burç yorumlarına göre bu hafta Boğalar için çok önemli haftalardan biri olacak. Astrolog Hande Kazanova'nan haftalık Boğa burcu yorumlarına göre Boğa burçları ve yükselen Boğalar bu hafta Mars gerilemesinden etkilenecekler. Özelliklek Boğalar bu hafta salı gününden itibaren Mars gerilemesi nedeniyle kariyerinizde sıkıntılı ve problemli bir döneme girebilirsiniz. Boğa haftalık burç ve aşk yorumunda Perşembe gününde gerçekleşecek Dolunay da önemli etkiler yaratacak. İşte Hande Kazanova'nın Koç burcu haftalık yorumu. Hande Kazanova'nın 25 Haziran- 1 Temmuz 2018 haftası için Boğa burcu yorumlarını haberimizdeki videodan da izlebilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın yorumlarına göre bu hafta Boğaları bekleyenler...

"Kariyerinizde atacağınız adımlar, girişeceğiniz bir takım işleriniz, şimdiye kadar varolan işlerinizdeki mücadeleci durumlarda sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaline karşı dikkatli olun sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar.  Ağustos ortalarına kadar bu alanlarda önemli girişimlerden uzak durun. Özel hayatınız bu dönemde biraz sallantıya girebilir. Çarşamba günü bazı fikirlerinizin desteklenmediğini göreceğiniz günlerden bir tanesi.

BOĞA BURÇLARINI BU HAFTA DOLUNAY NASIL ETKİLEYECEK?

Perşembe günü bir Dolunay gerçekleşecek bu Dolunay seyahat, yabancılarla yapılacak olan işler, hukuki alanlarınızda önemli kararları ve sonuçları karşınıza getirebilir. Uzak diyarlardan alacağınız haberler bu Dolunay’da yüreğinizi ağzınıza getirebilir. Bir seyahatle ilgili karar almak istiyorsanız Dolunay sonrası bu kararların devreye girdiğini görebilirsiniz. Cumartesi günü sabırsızlıklarınız yüksek olacak."

Yorumlar