Boğa Haziran 2018 burç yorumu atılamayan adımlar için 15 gününüz var!

Boğa Haziran 2018 burç yorumları elmaelma.com'da. Boğa burcu Haziran yorumlarına göre sürekli ertelenen işlerin tamamlanması için 15 günlük büyük bir fırsat var

Boğa burcu Haziran 2018 yorumlarını sizler için derledik. Astrolog Hande Kazanova'nın Haziran ayı Boğa burcu yorumlarına göre bu ay Boğaların ayağına uzun süredir bekledikleri fırsatlar geliyor. Boğa Haziran yorumlarına göre 12 Haziran'dan sonrası 15 gün Boğalar için hem para fırsatı hem de tamamlanmayan işleri tamamlamak için ideal bir dönem. Boğa Haziran 2018 yorumlarına göre 28 Haziran'daki Dolunay bir takım olumsuzluklar yaşamanıza neden olabilir. Dolunay'dan sonra 29 Haziran'da başlayan yeni dönemde ise Boğalar için aile ve ev konuları önem kazanacak. İşte Hande Kazanova'nın Boğa Haziran 2018 yorumlarının detayları...

"Hemen haziran başında iletişimsel işleriniz de ve girişimleriniz de ortaklaşa atacağınız adımlarda güzel şanslara sahipsiniz sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar. 

6 ve 7 Haziran tarihlerin de sosyal çevre ve arkadaşlarınızla beraber yapacağınız işler varsa bu işler de yanılgı etkisine kandırılma ihtimaline karşı dikkat edin lütfen. 12 Haziran'dan sonra iletişiminizin artacağı bir döngü içerisine gireceksiniz. Yakın çevreniz ile beraber yapacağınız kısa vadeli planlar programlar hayatınızı keyiflendirebilir. Yine eğitim ve öğrenim hayatınızın üzerine düşebilirsiniz. 13 Haziran'da oluşacak yeni ayla beraber parasal konularda kafanızda oluşturduğunuz ama bir türlü atamadığınız adımlarınız varsa bu adımları uygulamaya geçirmek için önünüzde uygun bir 15 gün olacaktır.

21 HAZİRAN'DAN SONRA BOĞALAR İÇİN ORTAKLIKLAR VAR

21 Haziran'dan sonra ise daha fazla ilginizi yakın çevrenize kaydıracaksınız. Akrabalar, kardeşler, yakın çevrenizde kim varsa, yakın dostlarınız ve iletişim halinde olacağınız insanlarla girişeceğiniz bir takım işleriniz önemli olmaya başlayacaktır.

Bu ayın en önemli konularından bir tanesi Mars geriliyor, 26 Haziran itibari ile Mars kova burcunda gerileyecek ve sizin kariyer alanlarınızda tüm yaz boyunca geri hareketinde olacak sevgili boğalar. Bu yüzden kariyer ve iş alanlarınız önemli bir takım adımlarınız ve girişimleriniz varsa bu girişimlerinizin istediğiniz gibi sonuçlanmaması yada fos çıkma ihtimaline karşı lütfen dikkatli olunuz. Yine kariyerinizde size etki eden önemli insanlarla mücadeleleriniz bu dönemde artabilir.

DOLUNAY'LA SIKINTILAR BAŞLAYABİLİR

Yine bir takım insanların hayatındaki sıkıntı ve problemler sizin hayatınıza ve iş konunuza da sirayet edebilir. 28 Haziran'da oluşacak dolunay seyahat alanlarınızı hızlandıracaktır. Belki bir seyahate çıkabilirsiniz yada gelecek ile ilgili planlarınızı devreye koyabilirsiniz, uzaktaki akrabalarınızdan haber alabilirsiniz. Ama dolunay zamanı alınacak haberler duygusal iniş çıkışlara da meyilli olduğu için özellikle 28 Hazirana denk gelen zaman da olumsuz bir takım olaylarla karşılaşma ihtimaliniz oluşabilir. 29 Haziran'dan sonra ise daha fazla eviniz ve yuvanız önem kazanıyor.

Yorumlar