Boğa Kasım 2018 aylık burç yorumu aşk-para-iş falınız

Boğa aylık burç yorumu Kasım 2018 aşk ve para falı elmaelma.com'da. Kasım 2018 Boğa aylık burç yorumunda Merkür gerilemesi (retro) etkileri ve uyarı da var.

Boğa Kasım 2018 aylık burç yorumları aşk para iş falı elmaelma.com'da. Boğa aylık yorumlarına göre Kasım 2018'de Boğa burcunu aşk hayatında tutkulu ve duygusal günler bekliyor. Ancak ister evli olsun ister bekar, ister uzun ister kısa bir ilişkisi olsun Kasım 2018 aşk falına göre Boğalar bu ay çapkınlık yapmaya, yeni bir aşk arama eğilimde olacaklar. 17 Kasım'daki Merkür retrosu da Boğaları aşk alanında zorlayacak ve flört yönleri güçlenecek. Ancak uyaralım! Yeni aşk arayışı pahalıya patlayabilir.  Boğa Kasım 2018 etkilerinde Merkür gerilemesi büyük önemde. 17 Kasım'daki Merkür gerilemesi diğer adıyla Merkür retrosu Boğa burcunu aşk dışında para alanında da etkileyecek. Merkür retrosunun biteceği 8 Aralık'a kadar Boğalar sakın borç almayın, kredi çekmeyin. Boğa Kasım 2018 para falında ciddi uyarılar var. Boğalar Kasım ayında borçlarınızı mutlaka ciddiye alın. Küçük miktarlı borçlar bile büyük başınızı derde sokabilir.  Kasım 2018'in ikinci yarısında sağlığınıza özellikle de ruh sağlığınıza dikkat edin Boğalar.  Özellikle korku ve endişe sizi yanlış kararlara itebilir. Kasım 2018 burç yorumlarına göre bu ay Boğalar kendilerini aşırı övmekten de kaçmalı. Kasım 2018 astrolojik yorumlarına göre Boğalar ara ara miskinlik ve tembelliğin içine düşebilir. İşte Kasım 2018 Boğa burcu aylık yorumu aşk, iş, para, sağlık falı detayları...

BOĞA KASIM 2018 AŞK FALI

Kasım 2018'de, Boğaların aşk hayatı duygusallık, tutku ve partnerleriyle fiziksel ve duygusal olarak mümkün olduğunca derin bir düzeyde etkileşim kurma ihtiyacıyla dolu olacak. 8 Kasım'da Jüpiter'in hareketi samimiyeti, cinselliği, sırları ve gizli ilişkilerini harekete geçirebilir. 22 Kasım'da, Güneş Jüpiter ve Merkür'e katılacak. Bu yüzden, gayri resmi ilişkiler bile, neşe, duygusallık ve parayla ilgili olumlu gelişmeler yaratabilir. Bir dizi sakatlık sorunu yaşayan, kendini zorlamak zorunda kalan, cinsel problemleri olan Boğalar için Kasım ayı sorunların üstesinden gelmek için fırsatlar yaratacak. Kasım 2018 cinsellik falında Boğalar cinsel yaşamları hakkında yeni şeyler denemek ve öğrenmek için daha istekli olacaklar. Evli olan Boğalar için kaçamak ilişkiler cazip gibi görünübelir. Ancak bozucu etkileri olduğunu bilin. Bazı Boğalar ise Kasım ayında eşlerini bırakmak istemeyecek ancak başka birini de aramaya başlayacak. Tavsiyemiz kaçamak ilişkilere girmemeniz yönünde. Sürekli bir ilişkiye sahip olmayan Boğalar için Kasım ayı aşk hayatının karmaşık ve tuzaklarla dolu olduğu bir hal alacak. 

17 Kasım'daki Merkür gerilemesi (retro) Boğalar için aşk, flört getirecek.  Bu nedenle, işlenmiş bir ilişki içinde olan veya gizli niyetleri olan ya da paranızın avantajlarından faydalanmaya çalışan birini eline düşebilirsiniz.  Ayrıca, ister eski olsun, ister yeni bir sevgiliniz varsa ona sahip çıkın. Çünkü Kasım ayı sizi başkalarına itmek için bir hayli uğraşacak. 

BOĞA KASIM 2018 İŞ VE PARA FALI 

Boğa burcu için arayla ilgili olarak, 2018 Kasım ayında işler gergin gibi görünüyor; Özellikle, ayın ikinci yarısında, krediler ortak bütçe gibi alanlarda dikkatli olmanız gerekiyor. Hem evde hem de profesyonel hayatta para yönetimi ile ilgili gergin durumlarla karşılaşabilirsinzi. 8 Kasım 2018'den itibaren Boğalar, Jüpiter’in 8. evden geçişinden yararlanabilir. Şimdi yeniden örgütlenmeye başlama zamanı ve bir hak talebinde bulunduğunuzda ya da bir borç aldığınızda açgözlülükten kaçının. Eğer dikkatli olmazanız az miktardaki bir borucunuz bile büyüyebilir. Riski yatırım, kumar vb. alanlardan Kasım ayı boyunca uzak durun deriz.

Venüs, 16 Kasım'a kadar Boğa'nın çalışma evinin içinde, aynı zamanda kurallarda getirecek. İşbirliğini, hatta mevcut işini ve sorumluluklarını yeniden değerlendirme şansına sahip olabilirsin sevgili Boğa. Başkalarının yardımı olmadan, çok iyi bir şey yapamazsınız ve geride kalma ve ayrıntılarla boğulma riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Bu nedenle yardım almaktan ve fikir sormaktan kaçınmayın. Bazı Boğalar iş değiştirmeyi düşünüyor, ancak nihai kararı vermelerini engelleyen her korkuya sahipler.  İlk olarak hangi yöne gitmek istediğiniz konusunda netleşmek ve sonra ortaya koyduğunuz şeyi yapmak için sabırla seçenekleri kullanmak ideali olacaktır.

BOĞA KASIM 2018 SAĞLIK VE RUH FALI

Kasım ayı sağlık ve ruh falına göre Boğalar, yorgunluk, korku ve daha düşük üretkenlik ile sonuçlanabilecek bir dizi duyguyu güçlendirerek aşırıya kaçma eğiliminde olacak. Bunun üzerine, Kasım 2018'deki astrolojik geçişler, özellikle ayın ikinci yarısında çatışmalara yol açan durumları önceden bildiriyor.

Para ile ilgili talepler sizi sinirlendirebilir. Bu nedenle, 2018 Kasım’da, dinlenmeniz için yeterli zaman ayırmanız önemlidir. Ayın ikinci yarısında, programınızı yeniden düzenlemek için bir yol düşünmek fayda sağlayabilir, böylece iş, kişisel yaşam ve dinlenme arasında bir denge kurabileceksin. Eğer işler yavaşlarsa, cesaretin kırılmasın, ama yanılgıları önlemek için dikkatli olun.

Kasım 2018'de Boğa için son bir öneri:  Kıskançlığınıza, sahip olma gücünüze yönelik ego yatkınlıklarınıza dikkat edin!

17 KASIM MERKÜR GERİLEMESİ BOĞA BURCU ETKİLERİ

Boğa Kasım 2018 aylık burç yorumlarında özel hayatınız ve partnerinizle ilgili konular ön planda olacak. Ancak Ekim ayından gelen isyan vari ruh halen sürüyor o nedenle Boğalar Kasım ayında sakin kalmaya çalışın. 17 Kasım'daki Merkür gerilemesi Boğa etkilerinin başında parasal konular gelecek. Merkür gerilemesinin biteceği 8 Aralık'a kadar kredi çekmeyin borç almayın!

MERKÜR GERİLEMESİ NEDİR?

Peki nedir bu Merkür retrosu, merkür gerilemesi olarak da anılan Merkür retrosunda neler yaşanır, neden astroloji için Merkür retrosu bu kadar önemli? Yeni başlayanlar için Merkür retrosunun detayları ve Merkür retrosu 2019'un burçlara etkilerine ilişkin detaylar elmaelma.com'da. Merkür retrosuyla ilgili öncelikle şunu söylememiz gerekiyor. Merkür iletişimle ilgili her şeyin hükümdarıdır. Merkür, günlük olarak, günlük hayatımızda karşılaştığımız önemsiz detayların yanı sıra, notlar, hatırlatmalar, telefonlar, rutin, otomobiller, yazılı mesajlar, e-postalar, teknoloji, ithalat, ihracat, cep telefonu gibi temel bilgileri de temel olarak aklımızda geçen her şeyi yönetir.

Merkür güneş sisteminin en küçük gezegeni ve aynı zamanda en hızlısıdır, çünkü güneşin yörüngesini sadece 88 günde tamamlar. Hızlı derken, sadece hızdan bahsetmiyoruz, aynı zamanda genel çevikliğinden bahsediyoruz. Roma mitolojisinde, Hermes, Merkür, Olympian tanrılarının en zekisi olarak anılırdı. Hermes onların habercisi ve tercümanıydı, dolayısıyla "Merkür, haberci" terimiydi.

Peki Merkül gerilemelerinden nelere dikkat etmek gerekir? Merkür retroları iletişim, ev aletleri arızaları, yanlış anlamlar,alınganlıklar,asılsız dedikoduların yoğun olduğu dönemler diyebiliriz. Elektronik eşyalarımız da bozulmalar olabilir. Bu cep telefonları, bilgisayar, tv'ler vb.. gibi eşyalarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

İş yaşamızda gelirsek iş değişikliği için uygun bir dönem saylmaz. Bu zamanlada yeni başlangıçlara, yeni projelere imza atmamak önemlidir. Fakat uzun zaman önce ayarladığınız bazı işleriniz hatta evlilik tarihleriniz Merkür gerileme zamanına denk geliyorsa tabi ki bu bir sorun değil. Bu zamanlarda sakınca yoktur. Konu ne olursa temelleri önceden atıldığı için işinize devam edebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için harika bir zaman diyebiliriz..

KASIM AYI TÜM BURÇ YORUMLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

2019 MERKÜR GERİLE

Yorumlar