Boran Kuzum Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine teşekkür etti Boran Kuzum kimdir?

Vatanım Sensin dizisinin ekranlara veda etmesiyle oyuncular birbir paylaşımlarda bulunuyor. Dizinin genç oyuncusu Boran Kuzum'un paylaşımı dikkat çekti!

Boran Kuzum Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine teşekkür etti Boran Kuzum kimdir?

Ekranların sevilen dizisi 'Vatanım Sensin' izleyenlerine veda etmeye hazırlanıyor! Dizinin final vermesiyle beraber oyuncular bir bir sosyal meyda hesaplarından paylaşımlarda bulundu. Ancak dizinin genç oyuncusu ve 'Vatanım Sensin' dizisi ile yıldızı parlayan genç oyuncu Boran Kuzum'un Instagram paylaşımı dikkat çekti. Genç oyuncu Boran Kuzum dizide 'Leon' karakterini canlandırıyor ve türk bir askerin kızına duyduğu aşk ile izleyenlerin dikkatini çekmişti.

Yıldız final veren dizi ile parlayan genç oyuncu, dizideki karakterini canlandırdığı karekterin üniformasını eline alarak bir fotoğraf paylaştı altına da, ''Leonidas Papadopoulos
Hayatım boyunca unutamayacağım bu iki sene için, hayatıma kattıkların ve vesile oldukların için önce sana, sonra seni yaratan yazarlarımıza, sana beraber ruh verdiğimiz yönetmenlerimize ve hep birlikte bu işe kalbimizi koyduğumuz tüm oyuncu arkadaşlarıma, büyüklerime ve muhteşem ekibimize çok teşekkür ediyorum. Ne güzel insanlar biriktirdim, minnettarım. Siz, ilk günden beri hikayemizi paylaştığımız seyircilerimiz; sevginiz, desteğiniz bize güç verdi hep. Siz de hep sevgiyle kalın. Giderken yanımda bu üniformayı götürüyorum; bakıp güzel günleri hatırlamak için...'' notunu ekledi. İşte genç oyuncunun paylaştığı o fotoğraflar...

boran kuzum vatanım sensin

boran kuzum vatanım sensin

BORAN KUZUM KİMDİR? 

1 Ekim 1992 yılında Ankara'da doğan Boran Kuzum, üniversite hayatına İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı’nda tamamlamıştır. Televizyon hayatına ilk olarak 2015 yılında Analar ve Anneler dizisi ile başlamıştır. 

Analar ve Anneler’de eczacı kalfası rolünü canlandırmış, Binnur Kaya, Okan Yalabık ve Hazar Ergüçlü gibi oyuncularla birlikte çalışmıştır. Lakin dizi uzun sürmemiş ekrana veda etmiştir. 2016’da Muhteşem Yüzyıl: Kösem kadrosunda I. Mustafa karakteriyle yer alan oyuncu bu dizide Beren Saat, Ekin Koç ve Aslıhan Gürbüz gibi oyuncularla birlikte rol almış ve ilk kez geniş kitlelerce tanınmıştır.

Esas çıkışını Taylan Biraderler’in yönetmenliğinde çekilen, Millî Mücadele yıllarının anlatıldığı Vatanım Sensin isimli dizide oynadığı Leon karakteri ile yapmıştır. Dizi devam ederken genç oyuncu Cingöz Recai filminde ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın düzenlediği 21. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında da sahnelenen ve açılış oyunu olarak yer alan, Pürtelaş Tiyatro’nun sahnelediği Martı oyununda Treplev karakterini canlandırmaktadır.

Yorumlar