Bosch'tan katı meyve sıkacağı indirimi!

Bosch Ev Aletleri, tüketicilerine, soğuyan havalarla birlikte gelen halsizlik ve soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı vücudun daha zinde, dirençli ve sağlıklı olmasına yardımcı olacak katı meyve sıkacaklarını öneriyor.

Bosch'tan katı meyve sıkacağı indirimi!

Her tür meyve ve sebzeyi mümkün olan en zahmetsiz yolla, son damlasına kadar sıkan Bosch katı meyve sıkacakları, yeni yılın ilk ayına özel indirim fırsatı ile satışa sunuluyor. Üstelik Maximum Kart’a özel peşin fiyatına 10 taksit ya da şimdi al Nisan’da öde seçeneği de bulunuyor.

'Yaşam için teknoloji' sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan ve hayatı kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, kışın artış gösteren soğuk algınlığı, grip ve halsizlik gibi hastalıklarla mücadelede hem sağlıklı hem de lezzetli bir yardımcı olarak, Bosch MES3000 ve MES20A0 katı meyve sıkacaklarını öneriyor.

En doğal yollarla tüm vitaminleri almaya olanak sağlayan Bosch katı meyve sıkacakları sayesinde zahmetsizce sıkılmış bir bardak taze meyve veya sebze suyu hastalıklara karşı vücut direncini korumada en büyük yardımcı oluyor. MES3000 modeli Bosch’un yeni yıla özel indirim kampanyası kapsamında Ocak ayı süresince 290 TL yerine 215,00 TL, MES20A0 modeli de 240 TL yerine 160,00 TL olarak satışa sunuluyor. Üstelik Maximum Kart sahipleri, peşin fiyatına 10 taksit ve şimdi al Nisan’da öde seçeneğinden de yararlanabiliyor.

Bosch katı meyve sıkacakları ile her öğünde tazelik ve bol vitamin

700 Watt gücü ile yüksek performans sağlayan güçlü motora sahip MES20A0, geniş ağzı ile sebze ve meyvelerin tek hamlede hazneden içeri alınmasını ve kolayca suyunun sıkılmasını sağlıyor. Mavi-gümüş rengi ile göze çarpan Bosch MES3000, paslanmaz çelik mikro gözenekli süzgeci, farklı meyve, sebze türlerini son damlasına kadar sıkabilmesi, 700 Watt gücündeki motoru ve iki kademeli hız ayarı ile sert veya yumuşak tüm meyve, sebzelerden mümkün olan en fazla suyun elde edilmesini olanak tanıyor.

Her iki modelin de tüm parçaları birbirinden ayrılabiliyor ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Kaymayı engelleyen lastik ayakları sarsıntısız çalışma özelliği sağlarken, otomatik posa atma işlemi meyve suyunu rafine hale getiriyor ve meyve suyu sürahisinde bulunan köpük ayrıştırıcı parça da köpüklü meyve suyu içmeyenler için ideal alternatifi yaratıyor.

Çocuklar için de en sağlıklı, pratik ve güvenli çözüm

Grip salgınından hem çocuklarını hem de kendilerini korunmak isteyen annelerin de vazgeçilmezlerinden olan Bosch katı meyve sıkacakları, büyüklerin olduğu kadar çocukların da kullanımına uygun. Kış aylarında okulda arkadaşlarıyla vakit geçiren ve grip olma riskiyle karşı karşıya kalan çocuklar, ürünü, büyüklerinin yardımına ihtiyaç duymadan rahatlıkla kullanabiliyor.

Bosch katı meyve sıkacaklarının dayanıklı alüminyum kıskaçları açıldığı anda meyve presi duruyor ve böylece meyve, sebze sıkmak isteyen çocuklar için de kaza riskini ortadan kaldırarak maksimum güvenlik sağlıyor. Ayrıca Bosch’un geliştirdiği aktif motor yönetimi sayesinde cihaz, bulaşık makinesinde yıkanan tüm parçaları monte edilmeden çalışmıyor ve yaralanma veya sıçrama riski olmadan güvenli kullanım sunuyor.

Bosch MES3000 ve MES20A0 katı meyve sıkacağı - Özellikler

- Yüksek performans sağlayan güçlü motor: 700 W
- Geniş meyve ve sebze besleme ağzı - malzemeleri kesmeden suyunu sıkma imkanı.
- Paslanmaz çelik mikro gözenekli süzgeci ile meyve ve sebzeleri son damlasına kadar hızlı ve verimli bir şekilde sıkar.
- Dayanıklı ve şık çelik dış gövdesi ve akış başlığı
- Dayanıklı alüminyum kıskaçları sayesinde güvenli ve sızıntısız kapak sistemi.
- Aktif motor yönetimi: özel emniyet sistemi ile meyve presi sadece parçalar komple monte edildikten sonra çalışır. Yaralanma veya sıçrama riski olmadan güvenli kullanım sağlar.
- Farklı sebze ve meyve türleri için kullanılabilir.
- 2 kademeli hız ayarı.
- Kolay temizleme: tüm parçalar bulaşık makinesinde yıkanabilir.
- Kaymayı engelleyen lastik ayaklar sayesinde sarsıntısız çalışma özelliği
- Otomatik posa atma işlemi
- Çıkartılabilen, yüksek kapasiteli posa kabı, köpük ayraçlı kap, Kablo dolama yeri
- Mavi/Gümüş renkli MES3000’in indirimli peşin fiyatı: 215,00 TL
- Beyaz/Antrasit renkli MES20A0’in indirimli peşin fiyatı: 160,00 TL

Yorumlar