Botoks nedir yüzde hangi bölgelere uygulanır?

İşlevini artık yerine getiremeyen kas hücrelerini botoks enjeksiyonu sayeside daha sağlıklı bir cilde sahip olabilirsiniz! İşte botoksun kullanım alanları...

Botoks nedir yüzde hangi bölgelere uygulanır?

Kadınlar için yaşlanma cildin kırışmaya başlaması kaçınılmaz bir sondur. Ancak halk arasında botoks denildiğinde akla gelen düşünce ne yazık ki yanıltıcıdır. Bu durumda botoksa gerek çeşitli saplık problemlerinde veya yaşlanmayı görünüş itibari ile geciktirmeye yardımcı olan bir uygulamadır. Her insan aynaya baktığında kendini genç görmek ister bu noktada cilde yeni bir görünüm vermeye yardımcı olan botoksun kullanım alanlarını elmaelma.com okurları için biraraya getirdik!

1) ALIN BÖLGESİ

Botoksun sıklıkla tercih edildiği bölgelerden biri de alın bölgesidir. Alın bölgesindeki ince kırışıklıklardan kurtulmak için botoks etkili bir çözüm yolu olabilir! Özellikle yaşlanma belirtileri arasında olan o ilk çizgileri görmezden gelebilmenin yolu botoks enjeksiyonundan geçmektedir.  

2) ÇATIK KAŞLAR

Kaşlarınızı çattığınızda veya herhangi bir şey okurken farkında olmadan çattığınız kaşlarınızın ikisi arasındaki çizgilenmeler sizi olduğunuzdan daha sert biri gibi gösterebilir. Bu noktada bu sert ifadeden kurtulmak için botoks enjeksiyonuna başvurabilirsiniz.

3) DAYANILMAZ KAZ AYAKLARI!

Göz çevremiz hassas bölge olduğu için gerek güneş ışınları veya fazla mimiklerden çok çabuk etkilenebiliyor. Özellikle kaz ayakları dediğimiz göz çevresindeki çizgilerden kurtulabilmek için botoks enjeksiyonu oldukça etkili bir çözüm yoludur. 

4) SAĞLIKLI BİR GÖRÜNÜM İÇİN...

Yaşın ilerlemesiyle beraber gözkapakları ve kaşlar aşağıya doğru sarkmaya başlar bu yüzden önlemini alabilmek için botoks enjeksiyonu etklili bir çözüm yoludur. Özellikle kaşlardaki aşağı doğru inen görünüm sizi yaşlı göstermenin dışında yorgun bir görünüme de neden olur. Kaş ve göz çevrenize küçük dozda bir botoks enjeksiyonu ile yukarı doğru kaldırılmaktadır.

Yorumlar