Boyner 2018 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu ne zaman satışa çıkacak koleksiyonda neler var?

Boyner, bahar aylarına hareket ve neşe katacak renkli koleksiyonlarını modaseverlerle buluşturuyor...

Boyner 2018 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu ne zaman satışa çıkacak koleksiyonda neler var?

Boyner’de şimdi ilkbahar-yaz modasını keşfederek gardırobunuzu birbirinden şık parçalarla yenileme zamanı. Boyner, bahar aylarına hareket ve neşe katacak renkli koleksiyonları, günün her anına eşlik edecek kombinleri ve özlediğimiz ilkbaharın hafifliğini yansıtan tasarımları modaseverlerle buluşturuyor. Modada stilin önemini her koleksiyonunda vurgulayarak, zamansız tarzını güçlü detaylarla birleştiren Fabrika, yenilikçi, dinamik, modern çizgisiyle yeni sezonun vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Fabrika, modern kadının özgün parçalara sahip gardırobunu oluştururken, dinamik ve yenilikçi yapısıyla her sezona yeni bir nefes kazandırıyor.

Doğaya dönüş, palmiye desenli kumaşlar, jungle baskı desenleri, zincir detayları, şehirli marin görüntüsü koleksiyonun öne çıkanlarından. Fabrika bu yaz t-shirt’lere de yeni bir soluk kazandırıyor. Günün her anında rahatlıkla kombinlenebilecek şık aksesuar detayları barındıran t-shirt modelleri yaz sezonunda rahat şıklığı vurguluyor.

 

Modern ve şehirli kadının tercihi House of Camellia, feminen tarzıyla şehrin ritmini yakalamak isterken, günün her anına rahatlıkla uyum sağlayacak bir şıklık sunuyor. İlkbahar-yaz koleksiyonunda grafikleştirilen floral desenlerle, ince ve kalın cesur çizgilerin birleşimi, tropikal stilin cazibesini yansıtıyor. Rafine bir yaz gardırobunun kilit parçalarını barındıran House of Camellia‘nın yeni sezon koleksiyonunda gündüzden geceye çabasız ve şık görünmenin stil sırları sunuluyor.

 

Rahat giyimin köklü markası olan Limon Company, ilkbahar-yaz sezonu ile birlikte her zamankinden daha enerjik ve canlı bir imaj sergiliyor. Denim, basic t-shirt ve elbiseler, farklı renkleri ve güncel modelleriyle yazlık siluetlere yeni bir canlılık katıyor. Koleksiyon tropik meyve ve geometrik baskılar ile hayat buluyor ve yazın tüm enerjisini hissettiriyor.

Kendini özgürce ifade etmekten çekinmeyen, cesur ve “cool” kadınların sesi Black Pepper, özgün giyim tasarımlarının yanı sıra ayakkabı ve aksesuarlarla farklı beğenilere hitap ediyor. İlhamını çoğunlukla çağdaş sanat ve olağandışı hikayelerden alan Black Pepper, gücünü etkili ve kendine özgü rock-chic tasarımlarından alıyor. Feminen volanlardan asimetrik bitişlere farklı detaylar barındıran bu koleksiyon kendini özgürce ifade eden kadının yenilikçi tavrını yansıtıyor.

T-BOX yeni sezonda da yenilikçi, eğlenceli ve her zaman genç yaşamak isteyenlere hitap ediyor. Rahatlığın ön planda olduğu ve kendini giysisinin içinde “iyi hissetmek” isteyenler için tasarlanan, hepsi birbirinden şık ve trendy t-shirt, sweatshirt grupları, pantolon, elbise ve gömlek seçenekleriyle T-BOX, Boyner mağazalarında müşterileri ile buluşuyor.

2018 ilkbahar-yaz koleksiyonu ile ilk kez müşterisiyle buluşacak olan North of Navy, ilkbaharı marin esintilerle karşılıyor. North of Navy kadın koleksiyonu, şehirli ve modern kadınlar için teknede ve şehir yaşamında giyilebilecek feminen parçaları sunuyor. Rahat parçalarla sezon modasına yön veren North of Navy, doğal elyaflı kumaşlar ile tasarlanmış gömlek, bluz, elbise ve pantolonlarla keşfe değer bir koleksiyon vadediyor. Koleksiyonda, marin temasının ana renkleri lacivert, sıcak kırmızı ve beyaz derin maviler, saks, yeşil ve pembelerle bir araya geliyor.

Mevsim geçişinde yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz trençkot, ceket ve trikolar, birçok farklı modelde ve her tarza uygun çanta ve ayakkabı modelleri, kendinizi özel hissettirecek göz alıcı aksesuarlar, spora başlamanızı motive edecek dünyaca ünlü aktif spor markalarının geniş koleksiyonları ve çok daha fazlası Boyner’dealışverişi keyfe dönüştürüyor.

Yorumlar