Boyun çizgileri neden olur gidermek için yapılması gerekenler nelerdir?

Kadınların en hassas oldukları konulardan biri olan ince çizgiler ne yazık ki sadece yüz bölgesinde değil boyun bölgesinde de yerini alıyor!

Boyun çizgileri neden olur gidermek için yapılması gerekenler nelerdir?

Her kadın genç kalmak ister ancak zamanın ve yaşanmışlığın verdikleri yüzünden ince çizgiler bir yerden sonra kendini belli etmeye başlıyor! Bu belirtiler yüzün çeşitli yerlerinde olabileceği gibi boyun bölgesinde de kendini belli edebiliyor. Bu noktada bu belirtileri geciktirebilmek adına neler yapabilirsiniz veya bu çizgilerin nedenleri hakkında bir yazı hazırladık. Eğerki ince çizgiler sizi rahatsız ediyorsa güzelliğinize gölge düşürmesine izin vermeyin önerilerimize kulak verebilirsiniz!

BOYUN BÖLGESİNDEKİ İNCE ÇİZGİLER NEDEN OLUYOR?

Her ne kadar kabul etmede biz kadınlar zorlansak da zamanın ve bazı kas daralmaların sonucunda ufak kırışıklıklar gözünüze çarpabilir. Peki bu durumda ne yapmalıyız? Yapılan araştırmalara göre uzmanlar gelişen teknolojiyle beraber sürekli olarak gün içersinde telefona gelen mesajlara veya ilgilenmek için eğildiğimiz sosyal medya, tablet ve diğer teknolojik aletler her ne kadar inanması ilginç olsa da alışık olmadığınız çizgilerin oluşumuna davetiye çıkarıyor. Derinin katlanması bir süre sonra alışmasına ve o bölgede ince ilerleyen dönemlerde de belirginleşmesine neden oluyor...

boyun bölgesi kırışıklık nasıl gider

BAŞKA NEDENLER...

Ancak boynunuzda belirgin bir çizgi varsa tabikide bunun tek suçlusu telefonlarınız ve tabletleriniz değil. Bunun dışında diğer dış etmenler dediğimiz sigara alkol, güneş ışığı gibi faktörler yer alıyor. 

ÖNÜNE GEÇİLEBİLİR Mİ?

Bu konu hakkında destek aldığınız doktorlar ve size önerdikleri kremlerin dışında gün içerinde olabildiğince boynunuzdaki derinin katlanmamasına özen gösterebilirsiniz. Aynı zamanda boynunuza antioksidan içerikli kremleri güneş kremi ile beraber kullanmaya çalışın. Bunun dışında çeşitli lazer tedavileri de boyun çizgileriniz için alternatif tedavi yöntemleri arasında yerini alıyor.

Yorumlar