Bronz makyaj nasıl yapılır?

Bronz makyaj nasıl yapılır? Yüzünü güneşlendirmeyenler için bronz makyaj nasıl yapılır yöntemleri nelerdir?

Bronz makyaj nasıl yapılır?

Bronz makyaj yapmanın püf noktaları nelerdir? Bronz makyaj nasıl yapılır? Makyaj yapmanın sıraması nedir nasıl yapılır? Yaz aylarında güneşin zararlı ışınlarından yüzünü korumak için yüzünü güneşlendirmeyenler için bronz makyaj yapmanın püf noktalarını elmaelma.com okurları için bir araya getirdik! Sizde bu makyaj sayesinde yüzünüzü güneşten yanmış gibi gösterebilir hemde doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bronz makyajın amacı cildi güneşlendirmeyenler için vücudu ile cilt arasındaki renk skalasını eşitlemektir. Bu noktada yüzünüz cildinize göre bir kaç tık daha beyaz kalıyor ve bu renk farklılığını ortadan kaldırmak ve absürt görünümü örtmek için bu makyajı tercih ederek hem yok gibi makyaj hemde güneşte bronzlaşmış makyaj görünümü elde edebilirsiniz...

BRONz MAKYAJ İÇİN...

İlk adım; İlk olarak cildinize makyajınızın tüm gün kalıcı olması için primer sürün daha sonra göz altlarınızdaki morlukları kapatmak için her zaman aydınlatmak için kullandığınız kapatıcı yerine ten renginizden bir ton koyu olan kapatıcı kullanın burada amaç göz altlarınızı olduğundan daha açık göstermek yerine bir tık koyu gösterek hem morlukları kapatıp hemde ten renginizi koyulaştırmak!

İkinci adım; Daha sonra göz altlarınıza uyguladığınız bu işlemi yüzünüzdeki kusurları hafif kapatmak için nokta bırakarak uygulayın. Kapatıcı ile işiniz bittikten sonra parmaklarınızla hafif dokunuşlar yaparak yayın. Daha sonra ten renginizden bir tık daha koyu olacak şekilde fondöten rengi seçerek yüzünüze sünger veya fırça yardımı ile uygulayın.

Üçüncü adım; Daha sonra işleminiz bittikten sonra bronzerınızı geniş bir kabuki fırça yardımı ile yüzünüzü her zamankinden daha geniş alarak uygulayın. Bu işlemi alnınıza çenenize, boynunuza uygulayın. 

Eveet şimdi son kez aynaya bir bakma zamanı! Kirpiklerinizi kıvırın ve kahverengi rimel uygulayarak son dokunuşunuzu yapın işte bronz olmak bu kadar basit ve kolay! Sizi gören ne kadar güzel yandığınız konusunda övgüler yağdıracağına eminiz!

Yorumlar