Bronzlaştırıcı tarifler nelerdir istediğiniz görünüme kavuşacaksınız!

Bronzlaştırıcı tarifler nelerdir? Sağlıklı bronzlaşmak için güvenli ve ucuz bir yol arıyorsanız doğru yerdesiniz! İşte 2 malzemeli bronzlaştırıcı tarifi!

Bronzlaştırıcı tarifler nelerdir istediğiniz görünüme kavuşacaksınız!

Bronzluk her zaman trendler arasında yer alır. Hiçbir zaman modası geçmeyen bronzluğa sahip olmak için yazı beklemek zorunda değilsiniz. Güneşlenerek bronzlaşma en kolay yöntem olarak görülmektedir. Ama hepinizinde bildiği gibi, bu teknik ne yazık ki cildimize zarar vermektedir. Siz de sağlıklı bir şekilde bronzlaşmak isteyenlerdenseniz doğru yerdesiniz.Size vereceğimiz tarifle kısa sürede bronzlaşacaksınız. Peki bronzlaştırıcı tarifleri nelerdir? İşte 2 malzemeli bronzlaştırıcı tarifi! 

ÇİĞ KAKAO TOZU MASKESİ: 

Saf kakao, cildi güneşin zararlarına ve erken yaşlanma belirtilerine karşı korur. Omega-6 yağ asitleri hücresel iyileşmeye yardımcı olur. Kakao, size arzu ettiğiniz bronz ten rengini verir, cildinizi iyileştirir ve korur.

MALZEMELER: 

2 yemek kaşığı çiğ kakao, 2 yemek kaşığı kokusuz beyaz nemlendirici krem

YAPILIŞI: 

Bir kase içinde iki malzemeyi iyice karıştırın.Malzemelerin iyice karıştığından emin olun.Elde ettiğiniz karışımı bronzlaşmak istedğiniz bölgeklere eşit olarak uygulayın.Eğer daha koyu bir cilt istiyorsanız, üzerine bir kat daha geçin. İstenilen rengi elde etmek için kakao tozu mikratını artırabilirsiniz.

Püf noktalar:

 Ev  yapımı bronzlaştırınız için kullanacağınız beyaz losyonun kokusuz ve içerisinde zararlı kimyasallar bulunmamasına dikkat edin. Cildinizi yumuşak ve esnek tutacak etkilere sahip bir nemlendirici kullanın. 

SİYAH ÇAY MASKESİ: 

Siyah çay, antioksidanlar, C ve E vitaminleri açısından zengindir. Çay poşetleri, cildi nemlendirmek, koyu halkaları azaltmak ve yaşlanma belirtileriyle savaşmak için kullanılabilir. Ayrıca özellikle tıraştan sonra cildi rahatlatmaya ve iyileştirmeye yardımcı olur.

MALZEMELER: 

2 adet organik siyah çay poşeti,1/4 bardak su,2 yemek kaşığı kokusuz beyaz losyon

HAZIRLANIŞI: 

Çay poşetlerini 1 su bardağı sıcak suda demleyin.Bir kabın içerisine 2 yemek kaşığı beyaz losyonu ve suyu karıştırın.Son olarak demlediğiniz çayı içerisine ekleyin. Malzemeleri karıştırmak için bir el blendırı kullanın. Elde ettiğiniz losyonu bir kaba dökün.Losyonu istenilen alanlara eşit olarak uygulayın.İstediğiniz sonuçları alana kadar günlük losyon olarak kullanın. 

Püf noktalar: En iyi sonuç için doğal ve saf siyah çay kullanın. Daha koyu bir renk tonu için, çayı demlerken su miktarını azaltın. Alternatif olarak çay poşeti sayısını da artırabilirsiniz. 

Tüm bu karışımları uygulamadan önce cildinize peeling yapın. Karışımları uyguladıktan sonra, yaklaşık 5 dakika bekleyin ve ikinci katı uygulamadan önce kurumasını bekleyin.Ev yapımı bronzlaştırıcı karışımlar kalıcı etkiler bırakmaz. Eğer kalıcı bir görünüm elde etmek istiyorsanız, her gün yaptığınız karışımları uygulamanız gerekir.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar