Bu kış en şık çocuklar olacak!

Çocuk modasında dünyanın söz sahibi markası Calvin Klein, 2011-2012 Sonbahar/Kış çocuk koleksiyonu ile karşınızda!

Bu kış en şık çocuklar olacak!

Kız ve erkek çocuklar için farklı konseptlerde koleksiyon hazırlayan markanın yeni sezon ürünlerini, Calvin Klein ve Mendo’s- Calvin Klein Mix Mağazaları’nda bulabilirsiniz.

Küçük hanımlar ve küçük beyler için eksiksiz bir seri sunan Calvin Klein, farklı konseptlerle hazırlanan 2011-2012 sonbahar/kış koleksiyonu ile oldukça iddialı. Kız çocuk koleksiyonunda tasarım harikası mimari eğrileriyle meşhur Guggenheim Müzesi’nden ilham alan Calvin Klein, erkek çocuk koleksiyonunda ise kumaşları daha basit tutup erkeklere daha spor bir görünüm kazandırıyor.

Beneklerin ve dalgaların siyah-beyaz dansı, kız çocuk Koleksiyonunda…

Guggenheim Müzesi’nin mimari eğrilerinden esinlenen, beneklerin ve dalgaların ahenkli dansını izlediğimiz Calvin Klein kız çocuk koleksiyonunda modern ve net görünüşler dikkat çekiyor. Yumuşak (*)lureks iplerin siyah kumaşlar üzerinde parladığı bu koleksiyonda, kırmızı, gümüş ve koyu metal tonlar ön planda. Renkli kumaşların lureks örme modellerle kombinlendiği sonbahar/kış koleksiyonunda, kızlara masumiyet katan detaylar göz dolduruyor.

Mikro benekli dokumaların şirinlik kattığı koleksiyonda, sıcak tutan örgüler sezonun modası retro biçimlerle tasarlanmış. Çiçek desenli ürünlerin mizah kattığı yeni koleksiyonda soğuk kış rüzgarları düşünülerek yün paltolara, ekolojik kürklere ve hacimli örgülere odaklanılmış. Pililerin eteklere, pantolonlara ve bermudalara hacim kazandırdığı bu koleksiyonda beyaz ve açık bakır tonlarıyla harmanlanan maviler ön planda. Kış akşamları için siluet elbiselerin, ceketlerin, fırfırlı ve pilili balon eteklerin narin bir hava kattığı koleksiyonda taşlarla süslü kumaşların altın ve gümüş detayları dikkat çekiyor.

En sportif görünüş Calvin Klein erkek çocuk koleksiyonunda…

Kot, gabardin ve kadife gibi doğal kumaşlardan pantolonların zenginlikle detaylandırıldığı Calvin Klein 2011 sonbahar/kış koleksiyonu, sportif görünüm yaratıyor. 1950’lerin havacılık üniformalarının esintilerini taşıyan bu koleksiyonda pratik kentli dinamik ürünler ve detaylar keskin ve sade…

Tişörtlerin uzun kol üstüne kısa kollu olarak ve hırkaların da kruvaze olarak tasarlandığı yeni sonbahar koleksiyonunda, kısa paltolar, menekşe mavisiyle tamamlanan gri ve koyu kahverengi tonlarında hafif dolgular taşıyor. Grafiti baskılarının esintilerini de taşıyan bu koleksiyon asit yeşili, turuncu, siyah, beyaz ve kırmızı gibi renklerle fark yaratan kentli kontrastı oluşturuyor.

Dünya markası Calvin Klein’ın 2011-2012 sonbahar/kış çocuk koleksiyonları ürünlerini, Türkiye’nin en seçkin yerlerinde bulunan Calvin Klein Mağazaları’ndan ve Mendo’s - Calvin Klein Mix Mağazaları’ndan temin edebilirsiniz.

Yorumlar