Burak Deniz Büşra Develi barıştı mı saatlerde baş başa kaldılar!

Burak Deniz Büşra Develi barıştı mı? Ünlü oyuncular 5 ay önce ayrılma kararı alarak geri dönüşünün olmadığını açıklamışlardı! Çiftin ayrılığı 5 ay sürdü!

Burak Deniz Büşra Develi barıştı mı saatlerde baş başa kaldılar!

Yaklaşık olarak 3 yıl boyunca aşk yaşayan Burak Deniz ve Büşra Develi 5 ay önce ayrıldıklarını ve birdaha asla geri dönüşü olmadığını açıklamışlardı. Ancak sadece 5 ay ayrı kalmayı başarabilen ünlü çift geçtiğimiz akşam saatlerce baş başa kalarak hasret giderdi! Burak Deniz ve Büşra Develi geçtiğimiz akşam Cihangir'de görüntülendi. Saatlerde konuşan çift barışma sinyalini verdi.

BAŞBAŞA SAATLERCE...

Burak Deniz ve Büşra Develi önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Yaklaşık olarak 2 saat baş başa kaldı. 3 yıllık ilişkilerini yaklaşık 5 ay önce bitirdiklerini açıklayan çiftten barışma sinyali dün akşam geldi.

burak deniz büşta develi barıştı mı

GERİ DÖNÜŞÜ YOKTU DEDİLER AMA...

5 ay önce ''''Bir daha bir araya gelmemiz imkansız. Geri dönüşü yok.'' açıklamasını yapan geçtiğimiz akşam 2 saat boyunca başbaşa konuştular. Hararetli konuşmanın ardından mekandan ayrı ayrı çıktılar. Büşta Develi motoruna binerken muhabirlerin ''Burak bey ile barıştınız mı?'' sorusunu yanıtsız bırakarak motosikletine yöneldi.

burak deniz büşra develi barıştı mı birbirlerine doyamadılar

Yorumlar