Burcu Esmersoy kimdir kaç yaşında İnstagram'daki son haliyle olay oldu!

Burcu Esmersoy kimdir? Burcu Esmersoy kaç yaşında? İnstagram'daki son halini gören tanıyamıyor! İşte Esmersoy'un son hali...

Burcu Esmersoy kimdir kaç yaşında İnstagram'daki son haliyle olay oldu!

Burcu Esmersoy kaç yaşında? Burcu Esmersoy kimdir? Burcu Esmersoy'un son hali ne? Burcu Esmersoy imajını değiştirdi son halini sosyal medya hesabından paylaştı! Esmersoy'un son halini gören gözlerine inanamıyor! Ünlü sunucunun son halini gören ilk başlarda tanıyamasa bile kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı. Geçtiğimiz aylarda iş adamı Berk Suyabatmaz ile dünyaevine giren ünlü sunucu Burcu Esmersoy, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni imajıyla çok konuşdu. 

KIVIRCIK SAÇLARIYLA...

İnstagram hesabından uzun kıvırcı saçlarıyla çekilmiş fotoğrafını paylaşan ünlü sunucu sosyal medyada çok konuşuldu. Paylaştığı fotoğrafın altına ''Buyurunuz size Esmersoy. Bak cidden gerçek saç'' notunu ekleyerek kısa sürede çok sayıda beğeni aldı. İşte Esmersoy'un o fotoğrafı...

burcu esmersoy son hali

BURCU ESMERSOY KİMDİR? 

Tam adı Kamile Burcu Esmersoy olan Burcu Esmersoy, 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Çerkes kökenli olan Esmersoy'un ailesi boşandığı için ablası ile birlikte babaannesi tarafından büyütülmüştür. Beşiktaş Lisesi‘ni bitirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi‘ne giren Esmersoy, bu okulda Turizm İşletmeciliği okudu ve bu bölümden mezun olmasının ardından New York Üniversitesi‘nden Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi aldı.

1997’de katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında 4. oldu. Ardından 1997 yılında, Miss İnternational yarışmasına katılan Esmersoy, ülkemizi bu yarışmada Japonya‘da temsil etmiş ve de Dostluk Güzeli ünvanını kazanmıştı. Medya dünyasına Hıncal Uluç’un sekreteri olarak girdi. Birkaç klip oyunculuğu yaptı. Daha sonra; Bir süre Kanal D’de çocuk programları sunan ve de Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu’ndan dereceyle mezun olan Esmersoy, 2000 yılında CNN Türk’ün spor departmanına girdi ve de 2005 yılına kadar burada dış haber editörü, spor spikeri ve muhabir olarak görev yaptı.

2006 yılında ise NTV’nin başarılı spor programı Spor Servisi‘nin sunuculuğunu yapmaya başlayan Esmersoy, Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı. İngilizce ve İtalyanca dillerini bilen Burcu Esmersoy, Ferrari’nin Reklam Pazarlama ve Sponsorluk Müdürü Massimo Cusimano ile 2005’te Paris‘teki Türk Konsolosluğu’nda evlendi. 28 Şubat 2006 tarihinde de İtalya’da bir kilise nikahı yaptı. 2008 yılında boşandı.

2010 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün yapımcısı olduğu “Romantik Komedi” filminde Konuk oyuncu olarak yer aldı. 30 Ekim 2010 tarihinde yayınlanmaya başlayan Acun Ilıcalı‘nın yapımcılığını üstlendiği “Yok Böyle Dans” yarışmasında yarışmacı olarak bulundu. Azra Akın‘ın İlk sezonun kazananı olduğu yarışmada; Azra Akın, Bedük, Bora Kozanoğlu, Burcu Esmersoy, Burcu Güneş, Defne Joy Foster, Derya Büyükuncu, Eda Taşpınar, Güneri Civaoğlu, Metin Arolat, Nilgün Belgün, Pascal Nouma, Ragga Oktay, Sibel Arna gibi ünlüler yarıştı, jüri koltuğunda ise Lilia Bennett, Saba Tümer, Sait Sökmen ve Tan Sağtürk bulunmuştur.

2011 yılında yapılan “Yok Böyle Dans” yarışmasında ise Burcu Esmersoy sunucu olarak görev yapmıştır. 2012 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuk yaptı

Yorumlar