Burcu Kara hamilelik döneminde yaşadığı sıkıntıları anlattı bakın hangi önerilerde bulunmuş?

Başarılı oyuncu Burcu Kara hamilelik döneminde yaşadığı sıkıntıları takipçileriyle paylaştı. Anne adaylarına öyle önerilerde bulundu ki...

Burcu Kara hamilelik döneminde yaşadığı sıkıntıları anlattı bakın hangi önerilerde bulunmuş?

Oyuncu Burcu Kara altı ay önce oğlu Ali'yi dünyaya getirdi. Ancak başarılı oyuncunun hamilelik dönemi pek iyi geçememiş ve hamilelik döneminde yaşadığı sıkıntıları takipçilerinin karşısına geçti ve tek tek anlattı. Güzel oyuncu anne adaylarına, ''Hamileliğimde En Çok Duyduğum Cümleler'' konu başlığında sırayla yaşadıklarını ve dikkat edilmesi gerekenleri sıralayamaya başladı. 38 yaşındaki güzel ouyncu, ''Annemden mi, yoksa kayınvaliden mi başlasam? Hamilelik sürecinde, etrafta büyükler belirir.'' ifadelerini kullandı.

''İyi bir şey yapıyorum derken, annenin ve bebeğinin sağlığına ne kadar etki ettiğinizin farkında olmayabilirsiniz. Bende çok şey yaşadım ve çoğu zaman, ‘Sus ve sana ne’ demek istedim ama diyemedim”

Emzirme döneminde 15 kilo alırsın'' diyen Kara, ''Çok sabır sınavlarından geçtim. Garip paranoyalardan uzak olalım. Anne adayları, insanları kıracağım diye sabretmeyin. Doğumdan önce set koyun, yoksa çocuk olduktan sonra daha yorucu şeyler başlıyor.'' açıklamasını yaptı.

Yorumlar