Ucuz estetik nelere yol açar?

Güzellik uğruna bütün yollar mübah derken ucuz estetik hazin sonunu getirdi! Tayland'ın güney kentinde yaşayan bir kadın ucuz estetiğin kurbanı oldu!

Ucuz estetik nelere yol açar?

Kadınlar güzellik uğruna çok çeşitli yollar denemekteler. Bu kategorileri sıralayacak olursak; estetik, doğal yöntemler, kozmetik ürünleri gibi çok çeşitli yollara ayrılmaktadır. Fakat 'güzellik uğruna her şey mübahtır' derken bence bunu biraz düşünmekte fayda var! 

Talyand'ın güneyinde Hat Yai şehrinde yaşayan adını belirtmek istemeyen bir kadın ucuz burun estetiği yüzünden hayatı kararmış durumda. Daha güzel bir görünüm elde etmek isterken ucuz estetik hayatını kabusa dönüştürdü.

Burnunu yeniden şekillendirilmesi için burun estetiği ameliyatı olan talihsiz kadın burnu enfeksiyon kapınca silikon implantı dışarı çıktı.Sosyal medya hesabı üzerinden iltihap olan yerde dışarı çıkan silikonlu halini paylaşıp altına ''kimse benim durumuma düşmesin'' notunu ekledi. Yeterli maliyeti olmadığı için yasal olmayan yollara başvuran kadının fotoğrafını binlerce kişi paylaştı ve talihsiz kadının sesi oldu!

ucuz estetiğin hazin sonu

Kısa sürede viral halinede binlerce kişiye ulaşan resim viral haline geldi ve Tayland'ın başkenti olan Bankok'da estetik uzmanları tarafından burnu ameliyat edileceğini ve hiç bir ücrete tabi olamayacağı belirtildi. Uzmanlar ucuz estetiğin ne kadar tehlikeli olabileceğini ve ne kadar riskli olduğunu göstermek için ''bu fotoğraflar insanlara örnek olmalı'' diyerek fotoğrafları paylaştı.

ucuz estetik

ucuz estetik

ucuz estetik

Yorumlar