Buse Varol Ali Eyüboğlu Ece Erken'in canlı yayın programında birbirine girdi!

Geçtiğimiz gün Buse Varol'un sosyal medya hesabından yaptığı videodaki yazım hatasını canlı yayında Ali Eyüboğlu'nun yorumlaması Varol'u çıldırttı!

Buse Varol Ali Eyüboğlu Ece Erken'in canlı yayın programında birbirine girdi!

Gazeteci Ali Eyüboğlu'nun Buse Varol'un geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir videoda yaptığı yazım hatasını yorumlarken Buse Varol yapılan eleştiriye sessiz kalmayıp Ece Erken'e ses kaydı atması gündemde polimiğin başlamasına neden oldu!  Buse Varol Ece Erken'e attığı ses kaydında, ''O videodaki yazıyı ben yazmadım. Ayrıca 4 senelik Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunuyum. Türkçe'yi nasıl kullanacağımı çok iyi biliyorum'' yanıtını vererek Ali Eyüboğlu'na gönderme yaptı. 

EYÜBOĞLU, ''BANA HADDİMİ BİLDİRMEYE ÇALIŞMA!''

Buse Varol'un Ece Erken'e attığı ses kaydı Ali Eyüboğlu'nu bir hayli kızdırdı! Varol'un attığı ses kaydını dinleyen Eyüboğlu, ''Bana haddimi bildirmeye çalışma. Saygısızlık yapma. Ben Buse Varol'un B'sini kullanmadım. Kim paylaştıysa dedim. Diplomasıyla bana hava atmasın. Benim cebimde telefonum var. Alişan'dan numaramı alsın beni arasın. Burada duyuru yapmasın…'' cevabını verdi. İşte Buse Varol ve Ali Eyüboğlu'nun gündeme bomba gibi düşen canlı yayındaki o atışmaları...

 

Yorumlar