Çağatay Ulusoy Gizem Karaca Cenk Eren'in hakkında hapis kararı çıktı neden hapse girecekler?

5 yıl önce Gizem Karaca, Yusuf Akgün, Çağatay Ulusoy, Cenk Eren gibi bir çok toplam 34 ünlünün uyuşturucudan yargılandığı davada karar açıklandı!

Çağatay Ulusoy Gizem Karaca Cenk Eren'in hakkında hapis kararı çıktı neden hapse girecekler?

Yaklaşık 5 yıl önce içlerinde Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Cenk Eren, Cemal Hünal, Yusuf Akgün, Ergun Taş, şarkıcı Cenk Eren ile DJ Nuri Kösem, Ayşe Selin Boronkay'ın da içinde bulunduğu 34 kişinin uyuşturucu davasının yargılandığı mahkeme 5 yıl sonra kararı açıkladı! Uçankuş'un haberine göre, 5 yıl sonra açıklanan mahkeme kararında hepimizin ekranlardan yakında takip ettiği ünlüler hapis cezasına çarptırıldı!

CENK EREN'E 6 YIL 3 AY HAPİS CEZASI

Şarkıcı Cenk Eren, 34 kişinin içinde bulunduğı uyuşturucudan yargılandığı mahkemede, uyuşturucu ticareti suçundan 6 yıl 3 ay ceza verildi. DJ Nuri Kösem ile Selin Boronkay hakkında ise 4'er yıl 2'şer ay hapis cezası verildi.

ÇAĞATAY ULUSOY VE GİZEM KARACA'YA DA CEZA GELDİ!

Oyuncu Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca, Yusuf Akgün'ün de içinde bulunduğu davadan mahkeme, uyuşturucu ticareti suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi! Ele geçirilen maddenin kokain olması cezayı daha da arttırdı! Mahkeme ünlü şarkıcı Cenk Eren'e ''Uyuşturucu madde ticareti yapmak'' suçundan 5 yıl ceza vermişken ele geçirilen maddenin kokain olması nedeni ile mahkeme ceza arttırımı uygulayarak cezayı 6 yıl 6 aya çıkardı. Mahkeme sanıklara herhangi bir erteleme ve geri bırakma kararı uygulamadı! 

çağatay ulusoy gizem karaca cenk eren hapse girecek mi

Yorumlar