Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya yeni dizisi Netflix projesine dahil oluyor!

Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya yıllar sonra yeniden aynı projede yer alacak! Netflix Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'u bir araya getiriyor!

Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya yeni dizisi Netflix projesine dahil oluyor!

Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya Netflix projesi için yıllar sonra yeniden bir araya geliyor! Bir dönem 'Adını Feriha Koydum' dizisiyle ekranlara damga vuran dizinin başrolünü paylaşan Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya yıllar sonra Netflix projesiyle tekrar bir araya geliyor.yeniden bir araya geliyor! 'Adını Feriha Koydum' dizisiyle byük bir etki yaratan dizisin başrol oyuncuları yıllar sonra yeniden karşımıza çıkmak için hazırlanıyor.

İLK TÜRK FİLMİ...

İzleyicide büyük bir merak uyandıran 'The Protector (Muhafız)' dizisi için Çağatay Ulusoy ile anlaşan Netflix şimdi de Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'u yeniden bir araya getirmeye çalışıyor. Türkiye'de ilk Türk filmi olma özelliğini taşıyan ''Netflix The Original Movie" için Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya ile anlaştı.

NETFLİX PROJEYİ KABUL ETTİ

Hollywood'un en güçlü menajerlik şirketi United Talent Agancy" ile Engin Aykanat anlaşmıştı. Engin Aykanat , Çağatay ve Hazal ile olan film projesini sundu ve Netflix kabul etti.

KADRODA ANTHONY HOPKİN'S OLACAK

Filmin kadrosuna Anthony Hopkins'in de dahil olacağı gelen bilgiler arasında.

Yorumlar