Çağlar Ertuğrul kimdir ünlü oyuncu sevgilisiyle İstanbul'u terk etti!

Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, kız arkadaşıyla birlikte İzmir'e taşınarak meyve ve sebze yetiştirmeye başladı.

Çağlar Ertuğrul kimdir ünlü oyuncu sevgilisiyle İstanbul'u terk etti!

''Dağ'' filmi serilerinde yer alan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz akşam sevgilisiyle birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Ertuğrul kısa süreli de olsa gazetecilerle sohbet etti. İstanbul'dan çok sıkıldığı için İstanbul'u terk eden ünlü oyuncu İzmir'e taşındığını, çiftlik evinde sebze ve meyve yetiştirdiğini söyledi. ''Dağ'' filmi serilerinin devam edeceğini söyleyen oyuncu, serinin üçüncüsünün çekileceğini duyurdu. 

İZMİR'E TAŞINIP, SEBZE MEYVE YETİŞTİRMEYE BAŞLADI 

Oyuncu Çağlar Ertuğrul, önceki gün sevgilisi Kalya Manukyan'la beraber Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir kafede oturan oyuncu, gazetecilerle kısa süreli sohbet etti. İstanbul'dan İzmir'e taşındığını söyleyen oyuncu, meyve-sebze yetiştirmeye yakın zamanda da hayvan alacağını söyledi.

''İSTANBUL' DAN ÇOK SIKILDIM''

Çağlar Ertuğrul, "21 Aralık'ta vizyona girecek olan 'Yanımda Kal' filminin tanıtımı için İstanbul'a geldim. Bu arada ben İzmir'e taşındım" dedi. Gazetecilerin, "Neden taşındınız?" sorusuna Ertuğrul, "Zaten İzmirli'yim. İstanbul'dan çok sıkıldım. Orada bir çiftlik evim var. Sebze ve meyve yetiştiriyorum ama hayvanda alacağım" cevabını verdi.

''DAĞ'' FİLMİMİN 3'ÜNCÜSÜNÜ ÇEKECEK

'Dağ' filmi serilerinin devam edeceğini söyleyen oyuncu, serinin üçüncüsünün çekileceğini söyledi.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR? 

Çağlar Ertuğrul, 5 Kasım 1987 yılında İzmir Karşıyaka'da dünyaya gelmiştir. 2005 yılında Bornova Anadolu lisesinden mezun olmuş ardında 2011 yılında Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği okuyarak lisans eğitimini tamamlamıştır. Üniversitenin tiyatro klubüne üye olan Ertuğrul, ilk tiyatro deneyimini burada yapmıştır. Çağlar Ertuğrul, üniversites son sınıftayken Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde eğitim görmüş ardından 3 MOTA Sanat Atölyesinde modern oyunculuk dersleri almıştır. İlk televizyon deneyimini Rocco Sıkısakız, Pınar Krem Peyniri ve Turkcell gibi reklam filmlerinde yapmıştır. 2012 yılında yönetmen ve senarist Alper Çağlar ile tanışarak Dağ filminde rol almıştır. Dağ filminin çekimlerini tamamlamak üzereyken Mahsun Kırmızıgül dizisi için onu denemelere çağırdı. Dağ filminin ardından 2012-2014 yılları arasında Mahsun Kırmızıgül imzalı Benim İçin Üzülme adlı dizide Fulya Zenginer, Tansel Öngel, Öykü Çelik, Ünal Silver ve Selin Şekerci ile birlikte başrolü paylaşmıştır.

Çağlar Ertuğrul, oyunculuk kariyerine hızlı bir giriş yaparak bir çok dizi ve sinema filminde rol almıştır. 2014 yılında Boynu Bükükler, Kurt Seyit ve Şura, Beyaz Karanfil gibi başarılı dizilerde usta isimler ile birlikte rol almıştır.2016 yılında senaryosu ve yönetmenliği Alper Çağlar'dan olan Dağ 2 adlı sinema filminde Ufuk Bayraktar, Ahu Türkpençe, Murat Serezli, Emir Benderlioğlu, Murat Arkın gibi isimlerle birlikte rol almıştır. Oyunculuk konusunda başarısını ispatlayarak ekranların sevilen ve beğenilen yüzü haline gelen Ertuğrul, bir çok hayran kitlesine sahiptir.

oyuncu çağlar ertuğrul sevgilisiyle birlikte İstanbul'u terk etti

 

 

Yorumlar