Çamaşır makinesı dolabı modelleri nasıl dekore edilir evde nereye koyulur?

Evimizin temel ihtiyaçlarından biri de çamaşır makinesidir. Ancak çok estetik durmayan çamaşır makinelerinizi bu dolaplarla görünmez hale getirebilirsiniz!

Çamaşır makinesı dolabı modelleri nasıl dekore edilir evde nereye koyulur?

Eviniz çok küçük ortalıkta duran çamaşır makinesini saklamak pek mümkün olmayacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! Son derece modern görünümlü ve aynı zamanda çok amaçlı kullanabileceğiniz 'çamaşır makinesı dolapları' son tasarımlarıyla oldukça büyüleyici! Ortalıkta kaldığını düşündüğünüz ve hoş bir görüntü sergilemeyen bu görüntüyü ortadan kaldırmak yerine ufak dokunuşlarla görünmez hale getirebilirsiniz! 

Çamaşır dolabı yaptırarak çamaşır makinenizi hem görünmez hale getirebilir hemde ortada duran fazla eşyalarınızı bu dolaplara yerleştirerek evinizi ferahlatabilirsiniz. Genellikle evi küçük olanların çoğunlukla yaşadığı bu sıkıntıyı çamaşır dolabı sayesinde çözüme kavuşmaktadır. Aynı zamanda evinizi büyük olsa bile ortalıkta çamaşır makinesi görünümünü bu dolaplar sayesinde şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Ev için büyük bir temel ihtiyaç kategorisinde olan çamaşır ve kurutma makineleri ne yazık ki yerlerini genel itibari ile banyolarda alıyor.çamaşır makinesi modeliBu noktada banyo dekorasyonunda estetik görünümüne yardımcı olmayan bu temel ihtiyaç aletlerini dolaplar ile muhafaza etmek mümkün oluyor. Eğerki sizde eviniz için böyle bir yöntem arıyorsanız yapmanız gereken çamaşır makinenizin bulunduğu yerin metrekaresini ölçmek olacaktır! Ancak makinenizin yerini beğenmiyorsanız koyacağınız yerin metre karesini almanız gerekecektir. Aynı zamanda göz önünde bulundurmanı gereken bir diğer konu ise tesisat olacaktır. Dolabı koyacağınız yer için aldığınız ölçüler oldukça hayati önem taşır aksi taktirde mağazadan veya dolabı yaptıracağınız marangoz tesisat ölçülerinize göz önünde bulundurması gerekmektedir.çamaşır makinesi modelÇAMAŞIR DOLABI SEÇERKEN DİKKAT!

Eğerki, 'Çamarış makinesi dolabını hazır seçmek istiyorum veya marangozda yaptırmak istiyorum' diyorsanız göz önünde bulundurmanız gereken en önemli şeylerden biri de işlevselliğidir! Ortalık yerde duran falza eşyalarınızı da bu dolabın içerisine koyabileceğiniz nitelikte olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Ancak fazla eşyam yok diyorsanız daha küçük daha az işlevi olan bir dolap seçebilirsiniz. Ancak yinede detarjanlarınız ve temizlik ürünlerinizi yerleştirebileceğiniz bir kaç gözü olamasına muhakkak dikkat edin! İşte sizler için derlediğimiz ve size fikir olabileceğini düşündüğümüz çamaşır makinesi dolap modelleri... 

çamaşır makinesi dolap

dolap modelleri

dolap model

çamaşır makinesi dolap modelleri

Yorumlar