Can Yaman Demet Özdemir sevgili mi dizi aşkı gerçek oldu!

Can Yaman Demet Özdemir sevgili mi? Dizide iki aşık çifti oynayan Demet Özdemir ve Can Yaman gerçekte de aşk mı yaşıyor? İşte o görüntüler...

Can Yaman Demet Özdemir sevgili mi dizi aşkı gerçek oldu!

Erkenci Kuş dizisiyle gönüllere taht olan ''Sanem ve Can'' karakterlerini canlandıran Demet Özdemir ve Can Yaman gerçek hayatta da sevgili mi söylentileri merakla arananlar listesinde! Ancak kısa bir süre önce Demet Özdemir'in sevgilisi Seçkin Özdemir'le yollarını ayırmasıyla bu iddialar daha da güçlendi. Geçtiğimiz gün Demet Özdemir Can Yaman'la bir gece kulübünde romantik anlar yaşarken yakalandı! 

2. Sayfa programının haberine göre Ekranların sevilen fenomen dizisi ''Erkenci Kuş'' dizisinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman Aslı Zengin'in doğum günü partisine katıldı. İkilinin samimi halleri haklarında çıkan aşk dedikodularını güçlendirdi.

DEMET'İN YANINDAN AYRILMADI!

Demet Özdemir ve Can Yaman, burada samimi halleriyle dikkat çekerken Can Yaman'ın bir ara Demet Özdemir'in yanağından makas aldığı görüldü.

ROMANTİK ANLAR...

İkili, Yıldız Tilbe'nin 'El Adamı' şarkısı eşliğinde romantik anlar yaşadı. Müziğin ritmine kendini kaptıran Can Yaman sahneye çıkarak Mert Davran ile birlikte 'Ele Güne Karşı' şarkısını seslendirdi.

FLAŞLAR PATLAYINCA ŞOKE OLDULAR

Eğlence sonrası Demet Özdemir ve Can Yaman, önden arkadaşlarını göndererek kapıda gazetecilerin olup olmadığı kontrol ettirdi. Biraz bekledikten sonra mekandan birlikte çıkan Can Yaman ve Demet Özdemir flaşlar patlayınca kısa süreli panik yaşadı. İkili 'doğum günü vardı, ona geldik" açıklamasını yaptı.

AYNI TAKSİDE GİTTİLER

Yaşadıkları paniği üzerlerinden atamayan Demet Özdemir ve Can Yaman, bir süre taksinin gelmesini bekledi. Demet Özdemir gelen ilk taksiye binerken Can Yaman onu izledi. Mekan önünden farklı taksilerle ayrılan Demet Özdemir ve Can Yaman, bir süre sonra buluşup aynı taksiyle yollarına devam etti.

can yaman demet özdemir

SEÇKİN'LE AYRILIK NEDENİ...

Daha önce Seçkin Özdemir'le aşk yaşayan Demet Özdemir'in ayrılık nedeni olarak partneri Can Yaman'la olan yakınlaşması olduğu iddia edilmişti. Demet Özdemir, "Seçkin Bey'le ayrılık nedeniniz Can Bey mi?" sorusu üzerine "Ne alaka… Olur, mu öyle şey?" yanıtını vermişti.

can yaman demet özdemir

Yorumlar